Utmanarens kaxiga psykning i finalen av "Gladiatorerna"

"Han ska veta vilken plats han ligger på"

1 av 5 | Foto: TV4
Wictor Magnusson Broders psykning i finalen av ”Gladiatorerna”.
TV

Inför avgörandet av fredagens final av "Gladiatorerna" i TV4 målade Wictor Magnusson Broder en tvåa på axeln.

– Det var en psykning för att visa min motståndare vilken plats han ligger på, säger han.

Nu avslöjar han för Nöjesbladet att siffran blir permanent.

Psykningen bar frukt – den 25-åriga brandmannen från Malmö stod som segrare.

Han ledde med 22 poäng vilket gav honom elva sekunders försprång i avgörande "Hinderbanan". På väg fram till sista hindret kostade han även på sig att stanna och applådera publiken.

– Jag ville bjuda på lite show och tacka publiken för stödet. Det var extra gött att känna att man kunde applådera och traska upp för rullbandet.

Wictor Magnusson Broder säger att tvåan på axeln – som han målat dit även tidigare under säsongen – också fungerade som tändvätska för honom själv.

– Det är också en morot för mig att ha den där. Då måste jag komma först. Har jag satt den där kan jag inte komma tvåa, det vore ett riktigt helvete. Det var en kul grej med glimten i ögat och inget elakt menat mot de som fått se den. Det ska vara lite show, det är ett underhållningsprogram.

Tatuerar in en riktig tvåa

Christian "Knasen" Eikedal, som förlorade finalen, stördes inte av Wictors psykningar.

– Jag såg att han hejade på publiken, men var så fokuserad på att ge allt och ge publiken det bästa jag kunde prestera. I mål hörde jag honom säga något om att den som är tvåa ska veta om sin plats. Jag vet att många omkring mig inte tyckte om det, men jag bryr mig inte. Alla har sitt sätt att vara. Man kan vara kaxig så länge man levererar.

Inför "Hinderbanan" säger Wictor Magnusson Broder i programmet att han tatuerar in en riktig tvåa på axeln om han vinner.

Blir det så?

– Det får det bli. Har jag sagt det så måste jag ju göra det. Det får bli på första lediga tid.