Sveket i "Paradise hotel" chockade deltagarna

1 av 19
TV

Han sa att han älskade henne.

Men så fort chansen dök upp högg ”Jeppe” sin partner ”Paow” i ryggen. Sveket i ”Paradise hotel” chockade deltagarna.

– Jag ljög henne rakt upp i ansiktet, säger han.

Jesper ”Jeppe” Johansson, 23, och Paulina ”Paow” Danielsson, 20, har under veckorna i ”Paradise hotel” bildat ett ramstarkt par.

Båda har sagt att romansen utmynnat i kärlek och att de två är förälskade.

Men i kvällens avsnitt kom sveket.

När paren presenterades med möjligheten att köra ut sin partner ur tävlingen samtidigt som de själva garanterades en finalplats var ”Jeppe” den enda som nappade.

– Jag var med för att vinna skiten, och när jag fick en möjlighet att köra hem ”Paow”, ja, hon var bara en del i spelet för mig, säger han.

Hade du inga känslor för henne?

– Nej, alltså det är klart att just där och då kanske det fanns en del känslor eftersom man lever så tätt inpå varandra. Man är ju bara mänsklig. Men jag visste hela tiden om att det inte var på riktigt.

Visste ”Paow” om att dina känslor inte var genuina?

– Nej, givetvis inte. Henne ljög jag rakt upp ansiktet.

Ångrar du någonting?

– Nej, spelet går ju ut på att vara falsk och hugga folk i ryggen.

För Paulina ”Paow” Danielsson kom sveket som en chock.

– Jag blev jävligt förvånad. Han hade ju sagt ”älskling, jag litar på dig” flera gånger och påstod att han var kär i mig. Men han skulle gå över glas för att vinna. Och han värdesätter fel saker.

Blev du sårad?

– Ja, det blev jag. Men jag har sagt hela tiden att jag skiter i om jag vinner eller inte, för pengar har jag. Han frågade ju hur mycket jag tjänade i månaden, och sedan säger han att allt bara handlade om pengar.

Är du arg på honom?

– Nu när jag känner honom bättre så är jag inte lika förvånad över att han körde ut mig för fem öre. Men när det hände blev jag inte så arg. Jag hade nog inte fattat själv hur taskig han var som körde ut mig.

Sista avsnittet av ”Paradise hotel” sänds i TV3 klockan 22.00 på onsdag.

ARTIKELN HANDLAR OM