Berg & Meltzer slog till - med ett bröllop

Vigdes av Elvis-kopia i Las Vegas

1 av 4
TV

Carina Berg och Christine Meltzer har gift sig.

När duon var i Las Vegas svor de varandra evig trohet i ett litet kapell - med Elvis Presley som vigsel­förrättare.

- Det var en svinhärlig dag. Vi gjorde oss fina och var nervösfnittriga, säger Carina Berg.

NygiftaChristine Meltzer och Carina Berg sa ja till varandra i ett klassiskt Las Vegas-bröllop med själva Elvis Presley som vigselförrättare. ”Vi blev lätt nervösfnittriga när det blev dags för själva akten”, säger Carina Berg. Foto

Trots att de båda redan är gifta på andra håll, och trots att samkönade äktenskap är förbjudna i Nevada, bestämde sig Carina Berg, 36, och Christine Meltzer, 39, för att gifta sig i Las Vegas.

Presley-imitatör

Till tonerna av ”Can’t help falling in love” leddes Carina Berg till altaret av en Elvis Presley-imitatör.

- Vi ville båda två se hur ett klassiskt Las Vegas-bröllop gick till. Och då var det roligt att sätta oss själva i huvudrollerna, säger Carina Berg.

Vigseln, som på inget sätt är laglig eller bindande, visas i ”Berg & Meltzer i Amerika” i morgon i Kanal5.

Det var Carina Berg som under en hotellfrukost friade till sin kumpan. Själva bröllopet blev mer känsloladdat än de kunde ana.

- Det var en svinhärlig dag, vi gjorde oss fina och blev rätt nervösfnittriga när det väl var dags för själva akten, säger hon.

Vad kan du avslöja från bröllopsnatten?

- Hahaha! Hade det varit ett riktigt bröllop hade jag styrt bort den här frågan på ett snyggt sätt.

Carina Berg tar även ett mer permanent beslut i avsnittet. Efter mycket velande bestämmer hon sig för att tatuera sig. Hon får ordet ”mormor” graverat i armvecket.

”Blev lite paff”

- Jag ångrade det aldrig, men var lite paff över hur snabbt jag fattade beslutet. Jag sms:ade mamma och sa att jag tatuerat mig. Hon svarade ”Vi har badat”. Så, ingen jättereaktion där alltså.