Greg Poehler: ”Vi vill ha Barack Obama”

”Har press på oss att få bättre cameoroller”

1 av 7
Grej Poehler.
TV

TV4:s ”Welcome to Sweden” laddar upp inför en ny säsong.

Och gänget bakom siktar in sig på att jaga den amerikanska presidenten Barack Obama för en roll.

– Vi har press på oss att få större och bättre cameo-roller. Så vi sträcker oss efter stjärnorna i säsong två, säger Greg Poehler till Nöjesbladet.

I fredagens avsnitt av TV4:s ”Welcome to Sweden” medverkar Patrick Duffy (”Dallas”) och Illeana Douglas (”Ghost world") i tv-serien som huvudpersonen Bruces föräldrar.

I serien har kändisar som Gene Simmons, Amy Poehler och Will Ferrell synts i småroller, så kallade cameos.

Nu sätter man siktet ännu högre.

President Barack Obama och även Britney Spears ligger i topp på önskelistan över cameos till säsong två (som börjar skrivas i dagarna).

– De toppar önskelistan. Men vi väntar tills efter att serien visas i USA (i juli) innan vi kontrakterar folk för cameos. Men det är stort intresse för serien i USA just nu. Jag var i Los Angeles förra veckan och det snackas mycket om serien. Om några månader kanske Claes Månsson är en stor Hollywood-stjärna, skriver Greg Poehler i ett sms till Nöjesbladet.

”Press på oss”

– Vi har press på oss att få större och bättre cameo-roller. Så vi sträcker oss efter stjärnorna i säsong två. Vi börjar med att fråga Britney Spears och Obama, fortsätter han.

Tidigare har Amy Poehler sagt att hon vill att någon ur klanen Skarsgård ska vara med i serien.

– Vi stalkar dem rejält, säger hon till The Hollywood Reporter, och ordvitsar sedan om att Skarsgårds är lite ”Skars-guarded” gällande familjen Poehlers förföljelser.