Gynning fick värkar i direktsändningen

Nära att skrika av smärta under ”Talang”-delfinalen

1 av 8 | Foto: Robin Lorentz Allard
BEREDD PÅ BEBIS Smärtorna var så starka under slutet av direktsändningen i går kväll att Carolina Gynning trodde det var dags att föda.
TV

Hon tvingades kämpa för att inte skrika rakt ut.

Carolina Gynning fick värkar i direktsändning.

– Jag trodde att jag skulle dö, säger hon till Nöjesbladet.

Höggravida Carolina Gynning, 35, lotsades snabbt till logen efter den direktsända delfinalen av ”Talang Sverige” i TV3 i går.

Jurymedlemmen fick starka värkar i slutskedet av programmet.

– Jag trodde att jag skulle dö de sista fem minuterarna. Jag fick en sådan värk att jag tänkte att ”jaha, nu kommer bebisen”, säger hon.

”Kändes som knivar”

– Det var så jobbigt att försöka sitta och förklara vad jag tyckte om ett nummer och så känner man att man bara vill skrika rakt ut.

Gynning, som är beräknad att föda om drygt en vecka, har haft sammandragningar under två veckors tid. Men natten till måndagen blev det värre.

– Jag låg och led halva natten. Sedan kom jag hit till arenan och kände ingenting på hela kvällen, sedan började det precis när vi hade fem minuter kvar, säger hon.

– Det är som om någon kör in 20 knivar i magen.

Tog sig hem snabbt

Efter sändningen planerade Carolina Gynning att ta sig hem så fort som möjligt så att sambon Alexander Lydecker skulle hinna ta över bakom ratten, utifall de behövde åka till BB.

– Det känns som om det är dags när som helst. Det kan hända i natt, (läs: i går natt), men jag tror att det kommer att hända inom de närmsta tre dagarna, säger hon.

Sjukvårdare med gynekologisk expertis fanns på plats i studion ifall någonting skulle hända under sändningen.

– Jag har varit lite orolig såklart för att det inte skulle gå bra, men nu är jag jätteglad att jag klarade det, säger Gynning.