Triangeldramat i ”Paradise hotel”

1 av 8
TV

Triangeldrama i Paradise hotel.

Saga Scott drog iväg nya hunken framför näsan på Kristian Täljeblad.

– Jag kände honom sedan tidigare, säger Saga Scott om nya sexpartnern.

Tillökning på hotellet.

I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” på TV3 kliver Chris Olsson, 26, och Evelina Szigeti, 23, in med dunder och brak.

Särskilt Saga Scott, 25, föll pladask för det manliga nytillskottet. Efter att först ha kysst deltagaren Kristian Täljeblad, 24, drar hon iväg Chris Olsson, och de två har sex.

– Jag visste vem Chris var sedan tidigare. Han har varit hemma hos mig i Klippan. Då snackade vi bara. När han kom in på hotellet så tänkte jag bara, åh shit, säger Saga Scott.

”Mest arg på mig själv”

När hon försvinner upp på rummet med den nya deltagaren får Kristian Täljeblad ett utbrott.

– Jag hade druckit lite för mycket för mitt eget bästa. Jag var nog mest arg på mig själv för att Chris kommer in och är så jävla snygg och lyckades charma henne före mig, säger han.

Att Chris Olsson och Saga Scott kände varandra sedan tidigare tycker han är tråkigt, men vet inte om det påverkade hennes känslor den kvällen.

– Det förstör lite poängen med programmet om alla känner alla sedan tidigare. Men jag vet inte vad de hade för relation. Det är klart att det är tufft att se en tjej som man har varit intim med gå till en annan, säger Kristian Täljeblad.

”Var så jävla taskig”

Saga Scott säger att hon ångrar beslutet att försvinna iväg med Chris Olsson framför näsan på Kristian Täljeblad.

– Jag har tänkt på det. Jag ångrar från djupet av mitt hjärta att jag har sårat honom. Jag ångrar ingenting jag gjorde där inne utom att jag har varit så jävla taskig mot honom, säger hon.

Chris Olsson hade inte planerat att ligga med Saga Scott redan första kvällen på hotellet.

”Blev väldigt ledsen”

– Jag skulle gå och lägga mig men gick ner till loungen. Där stod Kristian och Saga och dansade och kysstes. Så frågade Saga om jag ville gå och lägga mig med henne. Sedan ledde det ena till det andra, säger han.

Kristian Täljeblads reaktion missade han inte.

– Kristian blev väldigt ledsen. Jag uppfattade inte att han hade känslor för Saga. Men även om jag hade gjort det så hade det inte hindrat mig, säger Chris Olsson.