”PH”-Amandus om triangeldramat: ”Ett svek”

TV

Känslotriangeln fick ett olyckligt slut för Amandus Allstadius.

Hans partner Saga Scott och Kristian Täljeblad hamnade i säng under måndagens ”Paradise hotel”.

– Det var ett svek från Kristian, säger Amandus Allstadius.

Intrigerna fortsätter i TV3:s dokusåpa ”Paradise hotel”.

Under måndagens avsnitt talade Amandus Allstadius och Kristian Täljeblad ut om sina respektive känslor för deltagaren Saga Scott.

Täljeblad hade känt starkt för Saga Scott länge medan Allstadius, som kände henne redan innan inspelningarna, kom in som joker och blev hennes partner i huset.

De manliga deltagarna gjorde klart för varandra att de hade känslor för samma tjej.

– Jag tyckte det var underförstått. Man rör inte en annans partner. Jag kände att han skulle ta ett kliv tillbaka, säger Amandus Allstadius.

Hade sex

Men Kristian Täljeblad gjorde tvärtom – och tog ett kliv fram.

Inför Allstadius kysstes och dansade Täljeblad och Scott.

Amandus Allstadius gick och lade sig ensam i sitt och Saga Scotts gemensamma rum. Hon följde i stället med till Kristian Täljeblads sovrum. Det slutade med att de hade sex med varandra.

Amandus Allstadius kallar det för ”ett svek”.

– Det är klart att det var tråkigt men Saga har ett eget val och gör vad hon vill. Men det är ett svek från Kristian faktiskt. Vi är brorsor och han bröt mot ett broderskodex, säger han.

”Förstår honom”

Kristian Täljeblad tror att Amandus Allstadius hade gjort likadant i hans situation.

– Jag förstår hur han känner med att jag svek en slags kodex. Men jag tog initiativet till att prata med honom. Han sa att han gillade Saga. Och jag sa att jag gillade Saga. Det hade varit en annan grej om jag baktalat honom och kört ett ful spel men det gjorde jag inte, säger han.

Saga Scott upplevde det ibland som jobbigt att uppvaktas av båda två.

– Jag förstod nog inte riktigt att Amandus gillade mig på det sättet. Men jag kände starkt för Kristian och det kändes helt rätt att följa med honom, säger hon.