Skräckutmaningarna i ”Jagad av hundar”

Nöjesbladet listar alla utmaningar

TV

Brrrrr.

Det blir otäckt i TV3:s nya satsning ”Jagad av hundar”.

Deltagarna kommer att ställas inför elva olika utmaningar i den mörka skräckskogen – innan de slutligen jagas av hundar.

Deltagarna i ”Jagad av hundar” kommer ha en hel del otäckt framför sig innan de kommer till själva hundjakten.

Här listar Nöjesbladet utmaningarna som TV3 har satt ihop i den mörka skogen.

1. Deltagarna kommer att tvingas klättra på fågelskrämmor prydda med ruttnande kött, för att hitta ledtrådar till en nyckel de letar efter.

2. De kommer behöva ta sig fram över ett kolsvart skogstjärn – på en flytande bro.

3. I en krigsbunker väntar kluriga uppgifter som deltagarna måste lösa – medan bunkern är kolsvart och fylls med rök.

4. Deltagarna kommer hitta en flådd ”människokropp” i ett skjul – och tvingas pussla dit de delar som saknas.

5. I ett mörkt gammalt hus hittar de tävlande ett litet dockhus – en exakt replika av det ruckel de befinner sig i. I dockhuset ligger små voododockor som föreställer deltagarna själva, och de måste söka igenom husets mörka vind.

6. De kommer att tvingas gräva upp en grav, med levande ljus som enda belysning.

7. Vid en väg hittar de tävlande en övergiven bil med otäckt innehåll. Vad de inte anar är att bilen kommer attackeras – och att de måste köra därifrån.

8. Deltagarna kommer hitta en skolbänk långt inne i skogen. En skolbänk som låter – och döljer något läskigt under locket.

9. De tävlande hittar en stor spegel i en dunkel skogsglänta. Medan en läskig figur smyger omkring i mörkret måste de läsa en obehaglig saga.

10. I en stuga långt inne i skogen står en tv och brusar. Så långt allt gott, tills deltagaren ser sig själv – och kanske något annat obehagligt – på skärmen.

11. När de påträffar en ringande telefonkiosk i skogen finns det bara en sak att göra: svara. Då låses dörren – och telefonkiosken börjar fyllas med vatten.

ARTIKELN HANDLAR OM