Vill inte ha barn – blir nedröstad

Komikern: ”Nej fan, jag längtar inte efter barn. Jag är ju ett barn själv”

1 av 3
TV

Özz Nûjen vill inte ha barn.

Det berättar komikern i ”Stjärnorna på slottet” – och blir nedröstad.

– Jag tycker inte att det är kontroversiellt, säger han.

När Özz Nûjen, 39, berättar om separationen med sitt ex och valet att leva ensam reagerar de andra skådespelarna i ”Stjärnorna på slottet” starkt.

– Vill du inte ha barn? frågar de.

När Özz Nûjen svarar nej dränks han av en kör av röster.

– Du ändrar dig när du blir störtkär! Utbrister Helena Bergström, 50, i programmet och konstaterar senare att komikern kommer att bli en ”jättebra pappa”.

”Är ju ett barn själv”

Engagemanget fick Özz Nûjen att häpna.

– Nej fan, jag längtar inte efter barn. Jag är ju ett barn själv, men visst är det skönt att höra att folk inte har gett upp hoppet om en än? Säger han.

Jo, eller lyssnade de bara inte på vad du tyckte?

– Jag tänker att det inte är kontroversiellt, men för dem är det väl någonting hoppfullt. Många ser barn som en del av livet. Jag är mest rädd för att jag kanske är pappa utan att veta om det, haha!

Inte helt övertygad

Efter programmet säger Helena Bergström att hon inte menade att driva på någonting.

– Jag älskar ju att ha barn, men vill han inte ha några barn så är det fine, säger hon, men hävdar fortfarande att hon inte är helt övertygad av Özz Nûjens frånvarande familjeambitioner.

– Jag tror att man kan vara i olika faser i livet. Några av oss är lite äldre, liksom, men jag hoppas väl för Özz skull att han är lycklig, och det kan man ju definitivt vara utan barn också, säger Helena Bergström.

ARTIKELN HANDLAR OM