Här sågar han Markoolio: ”Började koka”

”Arga snickaren” rasade när han synade stjärnans lyxvilla

1 av 3
TV

Allt är inte frid och fröjd i Markoolios lyxkåk.

Den före detta ungkarls­lyan förfaller kring underhållarens barnfamilj och i Kanal 5:s ”Arga snickaren VIP” får han en rejäl avhyvling av Anders Öfvergård.

– Jag började koka, säger Markoolio om upplevelsen.

När Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 40, lät bygga sitt hus på Värmdö utanför Stockholm var han singel, stenrik och hade inga planer på familje­liv. Sju år senare delar Marko adress med frun Jessica, två barn och ett tredje på väg. Men huset är dåligt anpassat för barnfamiljen.

Spisen är en elektrisk dödsfälla, sovrummet domineras av en oanvänd jacuzzi, prylar ligger slängda överallt och gräsklipparen är fastvuxen i gräsmattan.

”Det är ju helt sjukt”

När Anders Öfvergård, 47, besöker hemmet och ser sig omkring går han till attack direkt.

– Du fattar ju ingenting! Det är ju helt sjukt! Du behöver ju vård för fan, ryter han i programmet.

”Började koka lite”

Artisten och radioprataren protesterar och tycker själv att han har koll på läget, men ”Arga snickaren” gör skäl för namnet. Han fortsätter peka ut problem efter problem och Marko har svårt att ta till sig den hårda kritiken.

– Jag fick en sådan jävla bassning så jag inte visste vad jag skulle ta mig. Jag började koka lite, säger Marko.

Efteråt tycker inte Anders Öfvergård att han tog i för mycket, trots att Markoolio ”svettades överallt på hela kroppen”.

– Marko blir ju förbannad i vissa lägen. Han håller inte med och han säger emot. Men jag förstår att det jag tagit upp med honom sitter. Han skulle ju inte bli så nervös annars, säger han till Nöjesbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM