Tårar när David Hellenius är tillbaka

De gästar årets ”Hellenius hörna”: Tidigare har jag desperat jagat skratt

1 av 2
David Hellenius.
TV

”Hellenius hörna” varvar ned humorn.

Årets säsong blir en gråtfest.

– Tidigare har jag desperat jagat skratt, säger programledaren David Hellenius.

I kväll är ”Hellenius hörna” tillbaka på TV4.

Säsongspremiären gästas av tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt, 49, som bland annat kommer kommentera sitt nya kärleksförhållande med sin tidigare presschef Roberta Alenius, 36.

– Det är kul med honom för det är hans första intervju sedan han klev av. Och den är ganska mastig, jag försöker ringa in allting. Jag känner att jag genom åren lärt mig lite grann hur jag ska få gästerna att känna sig bekväma nog att öppna sig, säger programledaren David Hellenius, 41.

”Aldrig varit så mycket tårar”

Bland vårens gäster finns även artisten Zara Larsson, 17, samt skådespelarna Peter Stormare, 61, och Magnus Härenstam, 73.

Programledaren David Hellenius är nöjd med bokningarna och hur det intervjubaserade underhållningsprogrammet utvecklats.

– När vi började tänkte vi mest på att det skulle vara kul. Jag tror att både jag och TV4 tänkte för mycket på att locka skratten. Tidigare har jag desperat jaga skratt. Men man blir äldre, lugnare och inser att det kan vara skönt att landa lite även om det är underhållning. Och det speglar av sig i samtalen. Jag tror aldrig det har varit så mycket tårar, säger han.

FAKTA

De gästar ”Hellenius hörna”:

Fredrik Reinfeldt, tidigare statsminister.

Mia Skäringer, skådespelare.

Magnus Härenstam, skådespelare.

Sarah Sjöström, simmare.

Sissela Kyle, skådespelare.

Måns Zelmerlöw, artist.

Zara Larsson, artist.

Peter Stormare, skådespelare.