”Game of thrones”-barnen lärde sig allt om sex - via serien

1 av 3 | Foto: AP
Sophie Turner.
TV

Få tv-serier innehåller så mycket sexscener som ”Game of thrones”.

Det är så pass mycket att de yngre skådespelarna inte ens behöver blommor och bin-snacket från sina föräldrar.

– Jag sa att det inte var nödvändigt, jag vet allt. Jag vet varenda sak som en person kan göra, och mer, säger Sophie Turner som gör rollen som Sansa Stark, till Independent.

Den som följer ”Game of thrones” vet att det inte råder någon brist på sex i serien. All typ av sex. Också mellan syskon, till exempel.

Sophie Turner, som spelar en av huvudrollerna som Sansa Stark, var bara 14 år vid seriens start. Den nu 19-åriga skådespelaren berättar nu att HBO-serien innehåller så mycket sexscener att hon inte behövde prata om sex med sina föräldrar när hon var 16 år.

– Jag sa att det inte var nödvändigt, jag vet allt. Jag vet varenda sak som en person kan göra, och mer. Showen är väldigt uppfinningsrik, säger hon till Independent.

Hon säger också att hennes föräldrar till en början var chockade av det explicita manuskriptet, men att de senare kom till rätta med dess innehåll.

– Det var så många sexscener i den första säsongen, men nu är de vana vid det. De visste att det var en bra kvalitet på serien.

ARTIKELN HANDLAR OM