’Har aldrig varit så kär som nu’

Isabel Adrian om hur hon håller kärleken vid liv

1 av 10 | Foto: Gustav Mårtensson
Isabel Adrian.
TV

Hollywoodfrun Isabel Adrian, 37, och Swedish House Mafia-DJ:n Steve Angello, 32, har varit tillsammans sedan 2006.

Nu avslöjar Isabel hemligheten bakom parets kärlek.

– För många år sedan satte vi oss ner och ­bestämde oss. Vi ger inte upp, säger hon.

För nio år sedan träffades Isabel Adrian och Steve Angello på invigningen av en butik i Stockholm.

Efter många sms och långa telefonsamtal bjöd Steve in Isabel att hälsa på honom i Marbella – en ­månad senare flyttade de ihop. Dagen efter att parets äldsta dotter Monday ­Lily fötts ­friade Steve och ­sommaren 2013 gifte de sig.

Trots ett hektiskt familje­liv och jobb som kräver otaliga resdagar per år har ­–relationen stått sig stark. Nu berättar Isabel Adrian om parets hemliga plan för att hålla kärleken vid liv. Tre år in i förhållandet tog de ett beslut.

”Skulle satsa”

– För många år ­sedan ­satte vi oss ner och bestämde oss för varandra. Vi kände båda att vi skulle satsa på det. Självklart kanske det blir så att man träffar någon annan men vi har liksom bestämt oss, säger hon.

Nyckeln till ett lyckligt förhållande är att vara realist, ­menar Isabel.

– Det blir bättre om du bara accepterar att livet ­inte är grönare på andra ­sidan och livet inte är en Harlequin-roman. Tyvärr. Det spelar ingen roll om du är Angelina Jolie och Brad Pitt. Den där bröllopsbilden eller de där två och ett halvt barnen och villan, de betyder inte att du är lycklig för det, säger hon.

”Nästan en sport”

Men det har inte alltid ­varit lätt.

– Jag kände redan när vi bestämde det att det kommer vara svårt, det kommer vara lätt, det kommer vara lyx och det kommer vara annat, säger Isabel Adrian.

I dag har paret sju år bakom sig, och i höstens ­säsong av ”Svenska Hollywood­fruar” bjuder de återigen in kamerorna i sitt hem. Isabel är lyckligare än någonsin i relationen – och hoppas på många år till.

– Nu är det nästan en ­liten sport med tanke på att i Hollywood är ett äktenskap på ett år som 25 år. Så ur min synvinkel har vi kommit ganska långt på ­vägen. Och jag har aldrig varit så kär som jag är nu. Det är för att jag tittat på ­honom varje dag och ser allt som är bra med honom, ­säger hon.

”Svenska Hollywood- fruar” har säsongs­premiär i september.

FAKTA

Namn: Isabel Maria Adrian.

Ålder: 37 år.

Familj: Gift med dj:n Steve Angello, barnen Monday Lily, 5, och Winter Rose, 3.

Bor: Los Angeles, USA.

Gör: Bloggare, designer och entreprenör.

Aktuell: Är tillbaka i TV3:s Svenska Hollywoodfruar i höst.