Malin Gramer blir skådis - i två nya program på TV3

1 av 3 | Foto: AMANDA LINDGREN
Malin Gramer.
TV

Nu får Malin Gramer visa upp sina skådespelartalanger.

Nöjesbladet kan avslöja att ”Paradise Hotel”-programledaren gör huvudroller i två nya programformat på TV3.

– Det är jätteroligt eftersom det har varit min dröm, men också superläskigt eftersom jag inte skådespelat på många år, säger hon.

TV3 storsatsar på sin programledarprofil Malin Gramer, 37. Nöjesbladet kan avslöja att hon i höst gör huvudroller i två nya programformat som ska sändas i TV3.

För tredje säsongen programleder hon ”Paradise Hotel” som har premiär måndagen den 31 augusti, men i höst kommer hon också få visa upp sina skådespelartalanger.

– Jag har precis spelat in två olika piloter. TV3 kommer sända båda i höst, jag tror att det blir i september och sen beror det nog på lite vad tittarna tycker och om det blir nåt buzz, om folk kommer prata om det om det blir någon fortsättning eller inte, säger Malin Gramer.

Gör två olika humorprogram

Det rör sig om två olika typer av humorprogram.

– Det är två helt olika saker, med helt olika manus och olika karaktärer. Det ena är ett sketchprogram och det ändra är lite mer åt komedihållet. Det här är ju min dröm, jag skulle ju bli skådis och gick Calle Flygare och så, men började sen med tv i stället, säger hon.

MTG tv:s presschef Susanne Nylén bekräftar att TV3 ska sända de nya programmen med programledarprofilen.

– Ja, Malin Gramer är aktuell i två stycken piloter, eller fristående avsnitt. Vi tycker att det är väldigt roligt att hon får visa upp sina skådespelartalanger och sin härliga komiska tajming. Det är två helt olika format, men det handlar om skrivet manus och mycket humor med en kvinnlig cast, säger hon.

Sänds i höst

Redan i våras började TV3 testa nya programformat i form av pilotavsnitt.

– Då testade vi ”Hela Sverige rasar” och ”Prisjägarna” och ”Prisjägarna” togs emot fint så därför kommer det som hel serie i höst. Programmen med Malin Gramer kommer att sändas under tidig höst, men vi har inte bestämt några datum ännu, säger Susanne Nylén.