Så här har du aldrig sett Björn Gustafsson och Adam Pålsson

”Vi är som Erik Saade och Erik Saades tvillingbror”

1 av 7 | Foto: TV4
Björn Gustafsson och Adam Pålsson spelar odrägliga popstjärnor.
TV

De är snyggast, coolast – och sjukt odrägliga.

Adam Pålsson och Björn Gustafsson spelar popduon Stargaze i TV4:s nya komedisatsning.

– Kanske ställer vi upp i Melodifestivalen.

Snart är det premiär för ”Boy machine”, TV4:s nya komediserie med Peter Magnusson, Henrik Dorsin, Jonas Karlsson och David Wiberg i huvudrollerna.

Serien produceras av Felix Herngrens bolag FLX och handlar om pojkbandet Boy machine, som ska återförenas 15 år efter splittringen.

I deras väg står popduon Stargaze som spelas av Adam Pålsson och Björn Gustafsson – som inte är rädd för att visa upp sin vältränade kropp.

– Sätter du ihop Erik Saade med Erik Saades tvillingbror så får du Stargaze. Vi är coolast, yngst, snyggast och bäst på att dansa. Och vi tycker att Boy machine är ett gäng överåriga Silja Line-gubbar som inte fattar någonting, berättar Adam Pålsson för Nöjesbladet.

Kanske

Totalt blir det åtta avsnitt av ”Boy machine”.

– Det var en sjukt kul inspelning. Björn är en fröjd att jobba med, han är så rolig. Jag är lite grann hans fan kan man säga.

I verkligheten sjunger Adam Pålsson i popbandet År & Dar. Han känner dock inte att han kunnat dra nytta av sina erfarenheter som popstjärna inför inspelningen av ”Boy machine”.

– Nej jag har mer rört mig i en sådan här svår indiepopkällarklubbsmiljö. Det är rätt vattentäta skott mellan Debaser och ”Melodifestivalen”.

Du fick inte blodad tand?

– Nja, än så länge har jag inte törstat efter det. Men vem vet, kanske jag och Björn ställer upp i Melodifestivalen nästa år.