Avslöjar: Namnen på ”Parneviks” gästlista

De dyker upp i andra säsongen av tv-succén

1 av 15 | Foto: TV3
Några av gästerna som dyker upp i säsong 2 av ”Parneviks”.
TV

Nu kan Nöjesbladet avslöja några namn som gästar ”Parneviks” i TV3 nästa år.

Skådespelaren Adam Pålsson är en av dem och han har dessutom en stark koppling till familjen.

– Vi är gudföräldrar till hans dotter Dylan, säger Jesper Parnevik.

Det blir återigen fullt hus hos familjen Parnevik när flera kända svenskar kommer på besök hos golfproffset Jesper, hans fru Mia samt deras barn Peg, Penny, Philippa och Phoenix i en ny säsong av ”Parneviks” i TV3.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att längdskidåkaren Thomas Wassberg, skådespelaren Dragomir Mrsic och artisten Little Jinder är några som kommer att medverka.

– Thomas var skön, precis som man hade förväntat sig. En riktig karl som bor ute i skogen, en rejäl och fast kille som man kan lita på. Dragomir har gjort en helt annan resa i livet och var också jäkligt skön och rolig. Little Jinder, jäklar vilken skön tjej. Hon pratar om att komma tillbaka redan i jul, säger Jesper Parnevik.

Så ni ska fira ihop?

– Ja, det är nästan på den nivån som jag har förstått det, säger han.

”Det här huset är lite magiskt”

Litte Jinder är inte den enda som kom familjen Parnevik nära under inspelningarna i deras hem i Florida, USA. Kalle Moraeus, Eric Saade, Samir Badran och Per Holknekt var alla gäster i första säsongen men har träffat familjen även efteråt. Flera av gästerna har också börjat bygga vänskapsrelationer efter att ha träffats hemma hos familjen.

– Många gånger blir det så att folk som inte känner varandra blir väldigt goda vänner efter att ha varit här, det här huset är lite magiskt på så sätt. Det är många som har blivit bästa kompisar när de har kommit tillbaka till Sverige, säger han.

Flickvännen var familjens nanny

Även skådespelaren och komikern Björn Gustafsson är gäst i den kommande säsongen.

– Han var helt underbar tycker jag. Det var svårt att förklara. Han öppnade upp sig som man gör mellan två polare, jag var väldigt imponerad måste jag säga, säger Jesper Parnevik.

Speciellt för den här säsongen är att flera av de inbjudna kändisarna har med sig sina partners. Skådespelaren Adam Pålsson är ett exempel. Men egentligen är det hans flickvän Celie Sparre som står familjen närmast.

– Celie var nanny här för sex år sedan ungefär. Men hon kommer fortfarande hit två, tre gånger per år och vi umgås hela somrarna. Hon är fantastiskt rolig, jag hoppas att det kommer fram i programmet, säger han.

”De är skitbra gudföräldrar”

Jesper och Mia Parnevik är dessutom gudföräldrar till parets dotter Dylan som är 10 månader gammal. 

– När de väl träffar Dylan är de skitbra gudföräldrar. Hon älskar att vara där. Vi åker kanske dit och hälsar på över nyår, säger Adam Pålsson.

Björn Gustafsson, Adam Pålsson och Celie Sparre medverkar i samma avsnitt som är lite annorlunda eftersom att de ger sig ut till havs.

– Det blir tajt när man är tio stycken på en båt, det blir ganska intimt om man säger så. Vi bodde över på båten. Celie har varit med oss ut på båten tidigare och det var Adams dröm att få uppleva Bahamas, därför åkte vi, säger Jesper Parnevik.

”Parneviks” i TV3 vann tv-priset Kristallen 2015  i kategorin årets realityprogram. Den nya säsongen har premiär någon gång i vår. Dessutom kommer kanalen att sända en julspecial med ”Parneviks”.