Här är nya Top Gear-gänget

Formel 1-förare och youtubestjärnor i nya ”Top Gear”

1 av 7 | Foto: imago / Horst Galuschka
Sabine Schmitz är för trogna tittare en välbekant motorprofil, efter att ha kört skjortan av Jeremy Clarkson i tidigare säsonger av Top Gear.
TV

Jeremy Clarkson fick sparken efter ett bråk med en producent.

Nu är alla sidekicks för ”Top gear” klara.

Racerföraren Sabine Schmitz och motorjournalisten Chris Harris tar över programmet, skriver The Sun. 

Jeremy Clarkson sparkades i mars från sitt programledarjobb för BBC:s klassiska motorprogram ”Top gear”. Orsaken var att han slagit producenten Oisin Tymon och tiden efteråt blev turbulent för programmet.

Men nu är alla sidekicks för nya ”Top gear” klara. Racerföraren Sabine Schmitz och motorjournalisten Chris Harris kommer också att synas i rutan, skriver The Sun. Dessutom är även före detta Formel 1-stjärnan David Coulthard klar för en roll i programmet, möjligtvis som karaktären ”The Stig”:s ersättare.

”Ny version”

I juni blev det klart att Chris Evans tagit över Jeremy Clarkson jobb och i ett uttalande sa han att han ska göra sitt allra bästa för att visa respekt för programmet som det har varit, samtidigt som han ska dra igång en helt ny version.

I juni hävdade dessutom Clarkson att han blivit erbjuden att återvända till programmet, men det dementerades senare av BBC.