Därför lämnade hon "Ung och bortskämd"

Michaela, 19: ”Jag kände sig utanför”

1 av 7
TV

I kvällens avsnitt av tv-serien "Ung och bortskämd" valde deltagaren Michaela Åkesson, 19, att åka hem.

Magsmärtorna och utanförskapet blev för mycket.

– Det var lika bra att jag lämnade huset, säger hon till Nöjesbladet.

I det fjärde avsnittet av TV3:s "Ung och bortskämd" blev deltagaren Michaela Åkesson plötsligt akut sjuk och valde, efter flera besök på akuten, att lämna programmet.

Skånskan hade länge haft svårt att känna sig som en del av den större gruppen, så beslutet att lämna var egentligen inte ett särkilt svårt.

– Jag var trött hela tiden på grund av smärtorna och orkade inte göra sånt som de andra

gjorde. Sen var ju alla andra från Stockholm så jag fattade aldrig vad de andra snackade om och hade svårt att komma in i gruppen, säger hon.

"Var i en egen bubbla"

Michaela kände sig utanför under stora delar av programmet. Det var egentligen bara deltagaren Ben Mitkus, 21, som verkade ta henne på allvar, säger hon.

– Han förstod mest, helt klart. Vi snackade rätt mycket och så. Annars var det som att jag var i en egen liten bubbla, säger Michaela.

Tar mer ansvar efter programmet

Magsmärtorna som uppstod mitt under inspelningen gick över några veckor efter att Michaela lämnat gruppen. Och även om hon erkänner att det har blivit en hel del "chillande" i vinter så menar Michaela att programmet har haft betydelse för hur hon utvecklats som person.

– Jag har förändrats. Jag tar mer initiativ och hjälper till här hemma. Sen hade jag säkert blivit ännu bättre på det om jag varit med längre tid i programmet. Men mamma är glad i all fall. Tror jag.