Nöjesbladet avslöjar: Så blir Laila Bagges program med Anders

Laila Bagge gör tv med Anders Bagge

1 av 2 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Laila Bagge ska göra ett resprogram med Anders Bagge. Här i ”Idol”-juryn tillsammans med Alexander Bard.
TV

Laila Bagge gör tv med Anders Bagge i TV3.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att det är ett reseprogram med premiär i april.

– Det heter ”Bagges bagage”, säger Laila Bagge.

Förra året lämnade Laila Bagge ”Idol” och TV4.

På måndag gör hon premiär som TV3-profil i och med bygg- och inredningsprogrammet ”Kan vi hjälpa till?” som hon gör med Björn Christiernsson, som även han lämnade TV4 förra året.

– Det kändes bra att lämna över stafettpinnen i ”Idol”. Jag tycker väldigt mycket om TV4 men efter att ha börjat på TV3 känner jag att det är väldigt mycket fina människor här också. Jag har blivit väldigt bra mottagen, säger hon.

I mitten av april kommer det program hon gör med Anders Bagge, ett program hon själv föreslagit för kanalen.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att det rör sig om ett reseprogram med namnet ”Bagges bagage”.

– Det är väldigt roligt. Om ni har sett program med Anders förut kan jag säga att det är inte så att man inte skrattar, det blir förnedring och..., skämtar hon och brister ut i ett stort skratt innan hon hinner avsluta meningen.

MTG Sveriges presschef Susanne Nylén berättar att det än så länge rör sig om en pilot där Anders Bagge är gäst. Om mottagandet från tittarna blir bra kan det bli fler avsnitt med andra kända gäster.

– Laila tar med sig en känd gäst på en oväntad resa ut i världen, i piloten reser hon och Anders till ett community i öknen i USA dit folk söker sig för att leva en alternativ livsstil, säger hon.

Resan blir genast en kulturkrock.

– Detta är ju två välbärgade profiler som lever ett bekvämt liv hemma i Sverige som nu får prova något helt annat, i öknen, säger Susanne Nylén.

Hon är nöjd över värvningen.

– Vi är stolta över att ha Laila som ny profil i kanalen.

Nöjesbladet kan också avslöja att Laila Bagge har fler program i pipeline på TV3.

Ett hemligt program början hon spela in om några veckor, och sedan har hon ännu ett programförslag att ta ställning till.

– Det kan jag inte säga något om eftersom jag inte vet om jag kommer tacka ja, jag vet inte om jag kommer hinna, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM