”Parneviks” lägger ned – familjen tackar nej

Inga fler avsnitt av den populära TV3-serien

1 av 3
TV

Kvällens avsnitt av den populära TV3-serien ”Parneviks” var det absolut sista.

Familjen känner att det är för stressigt med inspelningarna, skriver Expressen.

– Man ska aldrig säga aldrig, säger jag alltid. Men den här gången har vi faktiskt bestämt, säger Mia Parnevik till tidningen.

I kväll hade TV3:s program ”Parneviks” säsongsavslutning. Det var också det sista avsnittet någonsin, skriver Expressen.

TV3 har velat fortsätta med programmet, men familjen Parnevik har tagit ett gemensamt beslut att tacka nej.

– Det känns tråkigt, det är alltid tråkigt när någonting tar slut. Men det har varit så himla roligt och man ska väl sluta när man gjort något bra, säger Mia Parnevik till Expressen.

Schemat går inte att få ihop

Mia Parnevik säger till tidningen att inspelningarna sätter för stor press och stress på familjen. Jesper är i väg mycket och spelar golf. Barnen Peg, 20, och Penny, 18, har flyttat hemifrån och snart ska den yngsta dottern Philippa, 16, åka iväg till college.

Det går helt enkelt inte att få ihop schemat.

– Man ska aldrig säga aldrig, säger jag alltid. Men den här gången har vi faktiskt bestämt, säger Mia Parnevik till Expressen.

”Sa samma sak då”

TV3:s presschef Susanne Nylén säger till Nöjesbladet att ingenting är klart än.

– Vi är jätteglada över att ha dem i kanalen. Nu har vi precis avslutat den andra säsongen och då gör man en utvärdering efter det, för att se om och hur vi kan gå vidare med en tredje säsong.

Men om familjen tackar nej blir det väl svårt med en tredje säsong?

– Jag skulle vilja säga så här, exakt såhär sa Mia efter första säsongen också. Det här är en diskussion som vi kommer att ta med familjen Parnevik och det är ingenting vi kommer att göra i det offentliga rummet just nu.

Nöjesbladet söker Mia Parnevik.

ARTIKELN HANDLAR OM