Onanichock i ”Big Brother”

Tjejerna byggde bås för att slippa kamerorna

1 av 3 | Foto: kanal 5
Emma-Maria.
TV

Att deltagarna i ”Big Brother” är sexuellt frustrerade är ingen hemlighet för den som följer programmet. Nu har det gått så långt att tjejerna känt sig tvungna att bygga ett "runkbås".

Sexfrustrationen började tidigt i dokusåpan ”Big Brother”. Från första dagen pratades det öppet om sex, deltagarna lekte lekar som handlade om sex och slutligen hade två deltagare, Benjamin och Emma-Maria, sex.

Triangeldrama

Emma-Maria hade tidigare försökt att få fransmannen Dominique i säng. Hon lyckades nästan innan en överförfriskad Dominique bad henne att gå. Då kröp i stället göteborgskan Kitty ner i fransmannens säng. Ett triangeldrama tog sin början, men slutade i och med att Dominique sa sig vara ointresserad av att ha sex med någon av dem. Alltså fick Emma-Maria och Kitty fortsätta att vara frustrerade.

Idén kom i bikten

Ända tills igår, då Kitty kom med idén att bygga ett ställe där de kunde onanera. Idén tog sin form i bikten där Elin, Emma-Maria och Kitty satt och diskuterade sex.

- Det enda man tänker på är sex och godis, sa Emma-Maria.

- Allt man ser förknippar man med sex, fortsatte Elin.

-Vi bygger oss ett runkbås, föreslog Kitty och de andra tjejerna jublade över idén.

Med hjälp av madrasser, kuddar och bandyklubbor byggde de sig sedan ett bås.

Sätt igång

- Let´s go to work, honeys, sa tjejerna efter byggandet och stönandet satte snart igång. Jacob hade påpassligt lagt sig i en säng intill och sade att hanskulle "läsa en bok", trots att det var kolsvart i rummet.

Efter många minuters stönanden reste sig Kitty och sa:

- This was a good idea.

Nu återstår det att se hur lång tid det tar innan det blir i sex i ”Big Brother” nästa gång.

Karin Schmidt