”Big Brother”-Malin modellen för Panos

Aftonbladet avslöjar: Hon ersätter Zlatan – och får miljon-kontrakt

1 av 2 | Foto: PANOS EMPORIO AB
Malin Gudmundsson har tidigare mest varit känd i Stockholm som Jennifer Lopez-lookalike. Men nu ändras den bilden. Inte nog med att hon är en av deltagarna i "Big Brother" - hon har även tecknat ett flerårigt miljonkontrakt som Panos nya modell.
TV

Zlatan dumpas.

Nu blir Malin Gudmundsson i ”Big Brother” i stället baddräktkungen Panos nya stjärna.

– Han ska göra mig stor i hela världen, säger hon.

Det var fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic som från början skulle lansera vår- och höstkollektionen. Kontaktet var redan skrivet, men i vintras havererade samarbetet med den kände fotbollsspelaren.

Nu blir det inga bilder av Zlatan i tighta badbyxor.

– Han dök inte upp när vi skulle fotografera och var omöjlig att nå. Jag vill inte arbeta med honom längre, säger Panos som i helgen bröt samarbetet.

Kontrakt till 2005

Aftonbladet kan i dag avslöja att Zlatans efterträdare i stället blir den nya ”Big Brother”-deltagaren Malin Gudmundsson.

För en tid sedan skrev den 18-åriga Stockholmstjejen på ett miljonkontrakt som sträcker sig fram till 2005. Erbjudandet kom för bara några veckor sedan.

– Panos väljer ju inte vem som helst, så första tanken var: Varför satsar han just på mig? säger hon.

På Stockholms inneklubbar har Malin Gudmundsson tidigare mest varit känd för hon är lik superstjärnan Jennifer Lopez. I en tidigare intervju med Aftonbladet berättade hon om sin dröm att bli känd.

Nu får hon sin chans.

– Panos ska göra mig till världsstjärna och jag är jätteglad att just jag har fått den möjligheten, säger hon.

Sökte inte själv

I går sändes det första avsnittet av ”Big Brother” där Malin Gudmundsson tillsammans med nio andra deltagare tävlar om att hålla sig kvar längst inne i huset. Hon sökte aldrig själv till programmet utan rekomenderades efter att ha deltagit i skönhetstävlingen ”Miss Hawaiian Tropic”.

– Jag ser det mest som en kul grej. ”Big Brother” betyder inte så mycket för mig. Den nya modellkarriären är betydligt viktigare, säger hon.

Att Panos i stället väljer att satsa på en tämligen okänd tjej har sin förklaring.

– Det finns massor av snygga tjejer, men Malin har det där lilla extra. Hon ska bli en stjärna i hela världen och jag tror att hon klarar det, säger Panos.

Daniel Nyhlén