”Känns konstigt att se sig själv ha sex på tv”

Linda i ”Big Brother" i chatt på aftonbladet.se

TV

Sex, kändiskap och livet som instängd i 89 dagar.

Linda Rosing, 29, chattade i dag med läsarna på aftonbladet.se om ”Big Brother”.

karin säger: hej linda.hur känns det att komma ut nu från big brother huset?hoppas du och micke får en lycklig framtid.kram

Linda Rosing säger: Det känns jätteskönt att komma ut ur huset. Det är en konstig, skum, känsla. Det känns bra att träffa mina barn och gå vidare med mitt liv. Det är både kul och konstigt.

jocke säger: tjena Linda. Tråkigt att du åkte ut!. En lite fråga bara hur mycket visste ni om omvärlden när du var där inne. Visste ni tex att Kriget I Irak hade börjat?

Linda Rosing säger: Ja, vi fick in en tennisboll om att det hänt. Det ska inte hända, men någon lyckades få in den. Det är en konstig upplevelse, man bara är där inne och vet inte mer än det man själv är med om.

sudden säger: Morsning Linda. Varför sökte du till Big Brother?

Linda Rosing säger: Jag sökte dit för att få lite lugn och ro i mitt liv. Det har gått väldigt fort den senaste tiden och jag behövde lite tid för mig själv. Jag ville hitta mig själv igen, hitta min identitet.

Adde säger: Tror du att du får hälsa på Huset och Micke nångång mer? Förra året kom ju Benji in igen och mötte sin kära. Skulle du vilja det?

Linda Rosing säger: Det är klart att jag skulle vilja det. Men det är bara 18 dagar kvar och jag kan vänta tills han kommer ut – då kommer jag att finnas där. Just nu vill jag bara vara med mina barn.

big_brother säger: Kommer du träffa nån nu efter big brother tiden?

Linda Rosing säger: Jaa. Jag kommer absolut att försöka träffa allihopa. Vi har lovat varandra det och det kommer vi att försöka fixa.

Hannu säger: Hej Linda. Misstänkte du någongång att Jonas var en mullvad?

Linda Rosing säger: Det är klart att vi hela tiden spekulerade om det. Man tänkte fram och tillbaka, men jag köpte det stenhårt. Man funderade, men tänkte att de kan bara inte ha tagit in en skådespelare.

Valle säger: Hej du har så skön dialekt var kommer du ifrån?!

Linda Rosing säger: Västerås.

56k säger: Var det roligare att vara i huset när det var färre deltagare kvar eller när det var som mest personer i huset?

Linda Rosing säger: Oj, det är svårt att svara på. När vi var fler var det mer liv och rörelse, när vi var färre fanns det bättre tid att lära känna varandra.

Elin säger: Vem har du kommit närmast i huset ? (förutom Micke)

Linda Rosing säger: Lina. Och Mattias och Larssa.

Martininin säger: Hur förväntade du dig att du skulle bli bemött efter Big Brother?

blåbär säger: Vilket var det roligaste uppdraget ni fick?

Linda Rosing säger: Jag kan inte förväntat mig så mycket. Jag har nog förstått att det skulle bli både ris och ros, men hittills har det varit väldigt mycket gott. Folk har kommit fram och sagt "stå på dig" Det är jättekul.

Linda Rosing säger: Det var lillebror, barnen. När vi skulle vara dagis för en dag.

lilla jag säger: Hej! Vad skulle du ha gjort med pengarna om du hade vunnit?

Linda Rosing säger: Då skulle jag ha skaffat mig en utbildning och så skulle jag ha försökt att skaffa en egen lägenhet. Sedan skulle jag ha gjort en resa med mina barn.

Karin säger: Vem tror du vinner Big Brother 2003?

Linda Rosing säger: Jasg hoppas att det blir Micke. Annars hoppas jag att det blir Danne, det är en skön och rolig kille som alltid är sig själv.

micke säger: Jämfört med tidigare år tycker jag det var lite att göra i huset. Var ni uttråkade?

Linda Rosing säger: Ja, gud. Periodvis var vi jätteuttråkade. Man undrade om det här kunde bli rolig tv. Ibland gjorde vi inget, det var lite upp och ned.

malin säger: hej linda! bra jobbat! vem gillade du minst i huset?

Linda Rosing säger: Jag tycker om alla jättemycket. Jag kan inte säga att det var någon som jag inte gillade. Kajsa är den jag är minst lik, men jag gillade ju henne också.

Sku säger: Om du fick chansen nu, skulle du gå in igen?

Linda Rosing säger: Nej. Det är bara 18 dagar kvar och jag vill vara med mina barn nu.

P.N. säger: Ångrar du att du var med i Big Brother med tanke på allt som skrvits om dig och de andra?

Linda Rosing säger: Det är klart att jag inte ångra att jag varit med. Men det finns kanske en del man skulle ha tänkt på innan. Man har sagt saker och bjudit på sig själv på ett sätt som man kanske inte skulle ha gjort.

Alexander säger: Känns det inte märkligt att se sig själv ha sex på tv och veta om att stora delar av svenska folket också sett det?

Linda Rosing säger: Jag har inte sett mig själv ännu. Men jag vet att det kommer att bli jobbigt, det är klart att det är konstigt att se sig själv ha sex på tv.

loppan säger: hej linda varför skulle du kunna flytte med micke till norrland eller känner du press av att du måste stanna i sthlm och leva ut ditt "kändis skap"

Linda Rosing säger: Nej, men gud. Jag kommer ta en dag i taget, men det är klart att jag skulle kunna flytta med honom om vi väljer det. Och, nej, någon kändiskap kommer inte att hållas mig kvar här.

Edde säger: va du dig själv i huset?

Linda Rosing säger: Det är klart att man är sig själv. Men det är inte till 100 procent, den riktiga Linda har inte riktigt visats upp. Det är klart att det är vinklingar, de har till exempel inte visat alla gånger jag pratat om mina barn. Alla har reagerat på att det inte märkts, men jag har ju pratat om dem hela dagarna.

Amanda säger: Varför skaffade du barn så tidigt?

Linda Rosing säger: För att jag ville det och det kändes helt rätt. Det har jag aldrig ångrat.

Mickemus säger: Kommer du och Micke gifta er?

Linda Rosing säger: Vilken fråga! Jag säger bara en dag i taget – och en sak i taget. Det är inte det första man planerar.

Nina säger: Hej Linda jag ville bara säg att jag tycker inte alls att du ska känna dig värdelös på något sätt för du är helt underbar och jätte vacker!!!!

Kenta säger: Låt ingen dj*vel köra med dig i fortsättningen, stå på dig och tänk mer på vad som är bra för dig och barnen! Många Kramar!

Linda Rosing säger: Vad gullig! Jag är njättetacksam för allt stöd och alla snälla saker. Det är skönt att den sidan av mig har kommit fram och att ni tänker så.

lidde säger: Vad lyssnar du på för musik?

Linda Rosing säger: Jasg lyssnar på Robbie Williams, Kate Ryan. Men det är blandat, jag är allätare.

tv-tittare säger: Blonderade du ditt hår under tiden i huset?

Linda Rosing säger: Nej, det gjorde jag inte.

Andyy säger: Vad tycker Du om Killar med mustasch?

Linda Rosing säger: Det är väl okej om man vill ha det. Jag vet inte vad jag ska svara på det. Det är kanske inte något jag föredrar och jag har inte haft några killar med mustasch. Men hur ska man kunna svara på det?

Bingo R säger: Hjälpte det att prata med psykolog efter att du kommit ut ur huset?

Linda Rosing säger: Alla är tvugna att göra det. Men det var inte så länge och det var så mycket runt omkring. Jag kan bara säga att det som framkommit – att jag skulle ha varit ett vrak – stämmer inte. Samtidigt är det nog nyttigt, det är många känslor som kommer fram.

tv-tittare säger: Har du gjort någon mer skönhetsoperation förutom din bröstförstoring?

Linda Rosing säger: Nej.

jolla säger: Roligaste minnet i huset?

Linda Rosing säger: Oj, oj, oj. Det är ganska självklart. Det var när Micke kom in i huset. Vi hade lite länkar, vi har lite gemensamma kompisar – världen är liten.

Kenta säger: Hur tror du att det går för Sverige i ishockey-VM??? Kram på dig!

Linda Rosing säger: Jag tror att de vinner. Och kram tillbaka.

Linda Rosing säger: Tack för att ni ville chatta med mig. Det var roligt. Jag är fortfarande lite skärrad och allt kännms lite skumt, men det var kul.

Moderator säger: Linda och aftonbladet.se tackar alla läsare för frågorna. Nu är chatten slut.