Linda flydde från festen

”Big Brother”-stjärnan i natt: Det var jobbigt

1 av 2 | Foto: JOHAN SOLUM
HÄMTADE INTE ENS UT JACKORNA Det var Danne Sörensen som vann "Big Brother". Men på efterfesten på Spy Bar i går ville alla prata med Linda Rosing. Till slut blev det för mycket. "Jag ville bara gratulera Danne och sitta och prata lite, men det var helt omöjligt", säger hon. Så Linda tog sin Micke och lämnade i hemlighet festen - de hämtade inte ens ut sina jackor ur garderoben.
TV

I går fick "Big Brother"-stjärnorna fira sin frihet - efter 107 dagar i isolering.

Men tittarfavoriten Linda Rosing tvingades i natt fly i taxi från efterfesten på Spy Bar.

- Det var helt hysteriskt. Jag fick inte vara ifred, säger Linda trött.

Inför 3 500 skrikande fans klev en skakad Danne Sörensen i går kväll ut ur huset som vinnare. Blommor, en check på 500 000 kronor, och grattiskramar från vänner och familj väntade.

Men "Big Brother"-festen hade bara börjat.

Aftonbladet var med på efterfesten som hölls på innekrogen Spy Bar i centrala Stockholm. Här fanns också de tidigare deltagarna från den omdiskuterade dokusåpan. Kändisar som E-Type, Anna Book, Hannah Widell och Rikard Herrey knuffades snabbt ur rampljuset. Uppmärksamheten blev i stället påfallande tät kring de nykläckta dokusåpastjärnorna.

Linda Rosing och hennes pojkvän Micke Lindgren tog sig snart till vip-rummet där de trodde att de skulle få vara lite mer i fred.

Men så blev det inte.

Människor ville fram och hälsa.

Prata, gratulera, berömma.

Risa och rosa.

"Det var helt hysteriskt"

Aftonbladet pratade i natt med Linda Rosing som befann sig på Hotel Foresta med pojkvännen Micke. Hotellrummet blev deras tillflyktsort för kvällen. Linda suckar när hon berättar:

- Det var så jobbigt och helt hysteriskt. Det var så mycket människor och alla ville prata med mig. Jag ville bara gratulera Danne och sitta och prata lite, men det var helt omöjligt, säger hon.

Tillsammans med Micke tvingades Linda fly från vip-rummet på innekrogen.

- Jag trodde att det var avsett för bara oss. Men det var så mycket människor där och jag bara kände att nu orkar jag inte längre, jag måste härifrån, säger hon.

Kärleksparet lämnade den vilda festen i en taxi, utan att hämta ut sina jackor.

- Det ska bli så skönt nu när "Big Brother" är över. Jag tror att uppmärksamheten på mig kommer att bli mindre nu när programmet inte sänds. Jag vill bara återgå till mitt vardagliga liv, säger Linda och berättar att den senaste tiden har varit turbulent.

"Trött på allt det här nu"

- Jag hade trevligt i början på kvällen. Men jag är så trött på allt det här nu. Det är nu jag inser att det här är den jobbigaste perioden i mitt liv.

Linda Rosing tycker ändå att de flesta människor hon möter är positiva och trevliga.

- Ja, går jag på stan får jag inte höra otrevliga saker. Människor är faktiskt gulliga. Men det har varit en mycket intensiv tid och nu hoppas jag bara att allt återgår till det normala igen, säger hon.

Tidigare på kvällen hann Linda och Micke ändå att gratulera vinnaren Danne.

- Det var helt rätt att han vann, säger paret, som njutit av de första dagarna i frihet tillsammans:

- Det viktigaste är att vi är tillsammans. Det känns jättebra, vi har käkat middag och myst ihop, säger Linda.

- Och så har jag fått träffa Lindas son, säger Micke.

Natten tillbringade kärleksparet på hotellet.

Bara i varandras sällskap.

- Nu vill vi bara vara för oss själva, avslutar Linda.

Webb-tv

”Vi tar en dag i taget” Micke och Linda om framtiden

Tidigare:

Daniel Nyhlén, Björn Solfors, Annika Sohlander

ARTIKELN HANDLAR OM