Här är fler skandaler i ”Big Brother”

TV

13 februari 2004

En fest spårar ur totalt. De berusade deltagarna har matkrig, och vandaliserar inredningen i huset. Carolina och Olga skadas och får blödande sår.

6 februari 2004

Sammanslagningen i huset slutade i en vild fyllefest. Spriten flödade och deltagare hade sex i direktsändning.

30 januari 2004

Deltagarna tvingades göra hivtest, graviditetstest och tester för könssjukdomar innan de gick in i huset. Olivier de Paris fick beskedet på sina tester i direktsändning.

Sexfilm inspelad i huset såldes utan åldersgräns på Kanal 5:s ”Big Brother”-sajt.

29 januari 2004

Redan efter sex dagar skakas ”Big Brother” av första skandalen. I programmet får tittarna se fylla, otrohet och ett triangeldrama.

3 mars 2003

Det beryktade ”bastufest”-avsnittet visas. De kvinnliga deltagarna deklarerar att ”nu jävlar ska vi bli fulla”. Killarna bälgar i sig öl i bastun och sprutar ner varandra med öl. Micke och Linda börjar hångla på fyllan i bastun. Danne och Lina gör samma sak. Lina hetsar Linda att visa brösten. Linda lyder uppmaningen. Lina kysser Lindas bröst och Linda tar Lina på brösten.

14 februari 2002

Kanal 5 visar sex i huset - för första gången.

- Programmet handlar om relationer och det här är en del av det, säger Adam Alsing.

Maj 2002

Kisshistorien. Efter en blöt kväll kissar en kraftigt berusad deltagare på golvet i huset. Han gör senare en repris på händelsen och urinerar rakt ned i sin egen resväska.

2 januari 2001

”Big Brother”-vinnaren berättar i Aftonbladet hur hon knäcktes av programmet. Hon lider av plötsliga gråtattacker och måste gå till psykolog.

Fler artiklar

Tidigare artiklar