”Big Brother”-Olivier får miljoner för turné

”Det här är enkla pengar”

Foto: MATS STRAND
SKA JOBBA SOM GÄSTBARTENDER Enligt kändismanagern Mikael Brinkenstjärna vill landets krögare betala stora pengar för att anlita nyligen utröstade "Big Brother"-deltagaren Olivier De Paris.
TV

Det är ”Big Brother”-stjärnan Olivier De Paris hemliga miljonkontrakt.

Aftonbladet kan i dag avslöja att han tjänar över en miljon kronor på sin kändisturné.

- Jag har aldrig haft så här mycket pengar i hela mitt liv, säger han.

Foto: KANAL 5
Olivier med sin kärlek, Carolina Gynning.

”Big Brother”-deltagaren Olivier De Paris blev chockad när han efter dokusåpan inte var välkommen tillbaka till sitt jobb som nattklubbsvärd på innekrogen Isolé i Stockholm.

Men i dag är han inte längre bekymrad över sin inkomst. Enligt Aftonbladets källor har ”Big Brother”-deltagaren skrivit på ett hemligt miljonkontrakt med kändismanagern Mikael Brinkenstjärna.

- Det stämmer. Vad kontraktet går ut på vill jag inte avslöja, men jag kan bekräfta att det rör sig om stora pengar för en dokusåpastjärna, säger Brinkenstjärna.

”Klart populärast”

Kontraktet innebär att Olivier De Paris ska fungera som gästbartender och konferencier på krogar runtom i landet.

- Olivier är den klart populäraste manlige dokusåpastjärnan just nu. Jag har hur många förfrågningar som helst från krogar som vill ha honom till varje pris, fortsätter Brinkenstjärna.

Enligt Aftonbladets uppgiftslämnare kommer Olivier De Paris att tjäna minst 20 000 kronor varje helg. Det innebär att han efter ett år har dragit in över en miljon kronor.

Flotta klädinköp

- Att kalla det för ett hårt arbete vore en förolämpning mot dem som exempelvis arbetar i fabriker. Det här är enkla pengar, säger Olivier De Paris och skrattar.

Han har redan nu börjat fundera på sitt nya liv som miljonär. Det ska bli flotta klädinköp, dyra restaurangnotor och så en hund, en liten bullterrier som kommer att kallas Paris. Helst av allt vill han bjuda sin stora kärlek, ”Big Brother”-kollegan Carolina Gynning, på en kärleksresa nånstans ute i världen.

- Jag älskar henne så enormt mycket och vill dela allt med Carolina. När hon kommer ut från huset ska vi vara med varandra. Jag saknar henne jättemycket, säger Olivier.

Tidigare artiklar

Daniel Nyhlén