– Jag har sex och hymlar inte om det

Carolina Gynning är 2004 års största Big Brother-profil

TV

Oavsett vem som tar hem vinsten är årets största Big Brother-profil utan tvekan Carolina Gynning, 25-årig fotomodell från Skåne som numera lever i Paris.

Foto: magnus selander
EXHIBITIONIST Carolina Gynning är en tjej som både syns och hörs i Big Brother-huset.

När hon inte har högljutt sex – eller bråkar våldsamt med – Olivier de Paris inne i Big Brother-huset vill säga.

Redan innan hon gick in i huset var hon utpekad som ”den nya Linda”. Precis som förra årets profil Linda Rosing var hon blond, blåögd, silikonopererad och hade gjort nakenbilder. Den unga skånskan har dessutom festat med kändisar som Mick Jagger och Puff Daddy.

– Jag gillar inte tjejer som har sex med en massa kända killar men låtsas att de är helt oskyldiga. Jag har sex med en del, men hymlar inte om det, säger hon.

Ganska snart efter att hon klev in i huset för att leva isolerad från omvärlden fann hon och Olivier de Paris varandra och inledde ett stormigt förhållande. Då Olivier tvingades lämna huset efter att ha betett sig svinaktigt mot Carolina lät Big Brother honom återvända för att fria till flickvännen. En lycklig och överrumplad Carolina Gynning sade ”I want, älskling” och nu verkar det alltså sluta med giftermål.

Innan Carolina gick in i huset sade hon att hon hade svårt att tänka sig att hon skulle ha sex under sin tid i Big Brother, men paret blev de första att få täckena att guppa i huset.

Läs mer:

Emma Jönsson