– Jag ångrar fyllan men inte sexet

”Big Brother-Linda” berättar

TV

Linda Rosing, förra årets stora stjärna, är trött på att förknippas med skandaler. Men medverkan i Big Brother gav henne också bättre självförtroende, berättar hon.

Foto: andreas lundberg
CHOCKADE Linda Rosings sexliv i Big Brother upprörde, eftersom hon hade två små barn hemma.

För snart en månad sedan fick de nu inlåsta i Big Brother-huset besök från några veteraner, däribland Linda Rosing. Och Mikael ”Micke” Lindgren – killen som hon hade sex med inför kamerorna, vilket då satte igång en upprörd debatt om Kanal 5:s och tvåbarnsmamman Linda Rosings omdöme. Att träffa Micke i Big Brother-huset kändes bara roligt, säger Linda Rosing, och påpekar att de nu är vänner.

–Men jag var jättenervös innan, för att det skulle bli känslosamt. Jag har verkligen saknat det där huset och gemenskapen.

Trots att det var en fest hon var inbjuden till uteblev fyllan och skandalerna. Något Linda Rosing är mycket nöjd med. Hon säger att hon fick visa en annan sida av sig själv. För något hon ångrar från sin tid som ”Big Brother-Linda” är allt supande.

– Jag ångrar verkligen att jag spydde när jag var full. Men inte att jag hade sex med Micke i tv.

Nu kämpar Linda Rosing för att bli av med bilden av henne som skandaldrottning och bimbo, men de kritiserade utviken fortsätter hon med.

– Mitt psyke är väldigt starkt. Att vara med i Big Brother var nyttigt för mig, för jag blev mer självständig.

Läs mer:

Emma Jönsson