Olivier söker psykhjälp

Big Brother-stjärnan bröt ihop efter ångestattack: Allt känns bara hopplöst

1 av 3 | Foto: MATTIAS CARLSSON
STÄLLER IN BARTURNÉN Olivier de Paris, 28, är en av de mest omtyckta deltagarna i årets "Big Brother". Ända sedan han självmant lämnade huset har han åkt land och rike runt och träffat sina fans på krogar och barer tillsammans med andra dokusåpastjärnor. Men i går brast det för Olivier och han bröt ihop efter en svår ångestattack. Han valde att ställa in jobbet som konferencier på en krog i Gävle och ska nu ta kontakt med Kanal 5:s psykolog.
TV

KÖPENHAMN/STOCKHOLM

"Big Brother"-stjärnan Olivier de Paris har kollapsat.

Nu tvingas han söka akut psykologhjälp för sin svåra ångest.

- Jag orkar inte mer, säger han.

Stressen, uppmärksamheten och ångesten har knäckt honom.

I går bröt den populäre "Big Brother"-deltagaren Olivier de Paris, 28, samman. Redan i fredags då Aftonbladet träffade honom var han dämpad och verkade deprimerad.

- Nu känns allt bara hopplöst, säger han.

Tryck över bröstet

När Olivier vaknade i går kände han ett obehagligt tryck över bröstet. Allt snurrade och ångesten slog till med full kraft.

- Jag har känt en enorm press. Det har inte varit lätt sedan jag kom ut ur huset. Uppmärksamheten från media har varit enorm och i Södertälje uppträdde jag exempelvis för 300 skrikande människor.

Dokusåpastjärnan är i ett så dåligt tillstånd att han i går tvingades ställa in gårdagens konferencierjobb på krogen O"Learys i Gävle.

- Jag har arbetat varje helg sedan jag var med i programmet. Jag har inte hunnit tänka efter eller prata med nån...

Nu tänker Olivier de Paris sjukskriva sig och börja bearbeta sina problem. I dag hoppas han få träffa Kanal 5:s psykolog.

- Jag behöver någon att prata med. På måndag äger finalen rum, men för tillfället känns allt bara upp och ner.

Brottas med svår ångest

"Big Brother"-stjärnan berättar hur han har brottats med svår ångest och stress. Den senaste tiden har allt blivit värre.

I tankarna finns även kärleken till "Big Brother"-deltagaren Carolina Gynning.

- Massor av människor vill förstöra mitt och Carolinas förhållande. Jag vet att en del kommer varna henne för att vara tillsammans med mig, säger han.

När Carolina i programmet öppet funderade på huruvida Oliviers känslor var äkta brast det ytterligare för fransmannen.

- Den enda jag verkligen vill är att vara med är Carolina. Jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Fullbokad

Kändismanagern Michael Brinkenstjärna har bokat in Olivier på jobb fram till augusti i år, men tycker inte att han har bränt ut "Big Brother"-stjärnan.

- Det här är för jävligt för alla inblandade. Det viktigaste är att Olivier blir frisk och att han kan göra den turné som är inplanerad med Carolina Gynning, säger han.

"Big Brothers" projektledare Sara Goldensohn tycker att de erbjuder tillräcklig hjälp för de personer som har deltagit i den psykiskt påfrestande dokusåpan.

Känner inte till problemen

- De har en direktkontakt med psykologen och med produktionen. Det finns alltid folk som kan erbjuda hjälp.

Hon säger sig inte känna till att Olivier mår psykiskt dåligt.

- När Olivier pratade med mig i dag (läs i går) sa han ingenting om det här. Hade han gjort det så hade vi sett till att han fick hjälp.

Daniel Nyhlén