De föll för sexkuppen

Klas och Elita lurades till sängs av Kanal5

1 av 2 | Foto: KANAL 5
"sexuell aktivitet" Elita Löfblad och Klas Andersen hade en kärleksstund i "Big brother"-huset.
TV

Kanal 5:s sexkupp gick hem.

Nakenmodellen Aylar var precis vad som behövdes för att Klas och Elita skulle hitta varandra.

– De hade någon form av sexuell verksamhet, jublar Sara Goldensohn, projektledare för ”Big brother”.

Den norska nakenmodellen, 21, med ett förflutet som porraktris gick in i ”Big brother-huset med en enda uppgift – att göra Elita Löfblad, 24, svartsjuk. Kanal 5 trodde att detta skulle få Elita att inse vad hon egentligen känner för Klas Andersen, 27. Kanalen hade rätt.

”Sexuell verksamhet”

– Aylar, vår kärleksfe, har lyckats med sitt uppdrag. Det var det här vi hade hoppats på – att vi skulle få till det här. Klas och Elita gick och la sig och påbörjade någonting i sänghalmen. Vi vet inte exakt men det var någon form av sexuell verksamhet, säger Sara Goldensohn.

Det har varit ansträngt mellan Klas och Elita den senaste tiden. Och det blev inte bättre av att Aylar klev in i huset och började stöta på Klas som precis som alla andra deltagare är ovetande om att hon gör det på uppdrag av Kanal 5.

Kröp ner hos Klas

Men i går eftermiddag gick plötsligt Elita in i sovrummet där Klas befann sig och kröp ner hos honom i sängen. Och redan efter att Aylar bara varit i huset i två dagar hände det som produktionen bakom programmet hoppats på.

– Hon behövde få se att andra vill ha Klas också. Men det gick väldigt fort och det är vi så klart glada för, säger Sara Goldensohn.

Kommer Aylar få en bonus nu för ett väl utfört uppdrag?

– Nej, hon gick in för att lösa det här vilket hon har gjort. Det kommer inte bli frågan om någon bonus.

Ni har inga betänkligheter med att ni faktiskt är orsaken till att Klas och Elita utförde sexuella aktiviteter i huset?

– Nej, vi tycker ju att Klas och Elita har haft världens längsta förspel så det var dags att hjälpa dem på traven, säger Sara Goldensohn.

Klas och Elita har efter kärleksstunden börjat agera som ett förälskat par i huset och åt i går kväll en romantisk middag på tu man hand.

I morgon lämnar Aylar huset.

Hennes uppdrag är slutfört.

Läs mer:

Pontus Hammarlund

ARTIKELN HANDLAR OM