Hon kräks upp allt

Big brother-Jessica mystiskt sjuk - kan tvingas till sjukhus

1 av 4 | Foto: KANAL 5
Kan inte äta något Jessica Lindgren har kraftiga kräkattacker och kan inte behålla någon mat. Kanal 5 genomförde i går graviditetstester för att se om hon är gravid - men testerna var negativa. Om Jessica inte slutar kräkas kan hon tvingas uppsöka sjukhus i dag för vård.
TV

En läkare undersökte i går den mystiskt sjuka Jessica Lindgren, 21.

"Big brother"-deltagaren är antagligen inte gravid - men hennes kraftiga kräkattacker fortsätter.

- Hon undrar vad som har hänt med henne, säger projektledare Sara Goldensohn på Kanal 5.

Aftonbladet kunde i går berätta att ansvariga på Kanal 5 är oroliga för Jessica Lindgrens hälsa.

Tv-tittarna har kunnat se hur den populära deltagaren i "Big brother" vid flera tillfällen plötsligt har börjat spy okontrollerat.

Kanal 5 misstänkte därför att hon blivit med barn inne i huset och genomförde i går tre olika graviditetstester.

Läkare tog blodprov

- Vi gjorde ett test på morgonen och ett på kvällen. Båda var negativa. Men vi lät också en läkare ta ett blodprov, och resultatet på det blir inte klart förrän på måndag, säger Sara Goldensohn.

Jessica Lindgren var lätt-ad över resultatet. Men samtidigt blir hon allt mer orolig för den mystiska sjukdom som har plågat henne i flera dagar. En läkare undersökte henne inne i huset vid 18-tiden i går, utan att hitta någon förklaring till kräkattackerna.

"Kräks direkt"

Nu börjar läget bli akut.

- Hon har inte kunnat äta något på hela dagen. Försöker hon kräks hon upp det direkt, säger Sara Goldensohn.

- Kan hon inte äta i morgon (läs: i dag) heller kommer vi inom produktionen att ha ett krismöte. Eventuellt blir det aktuellt att ta henne till ett sjukhus för vård, fortsätter hon.

Exdeltagaren Muffe Bajraktarevic, 25 - hade sex med Jessica inne i huset - var i går kväll glad över att de första graviditetstesterna var negativa.

- Jag känner mig lät-tad. Tur att hon inte var med barn. Men jag har hela tiden känt på mig att hon inte var det, säger han.

Läs mer

Jon Forsling