BB-Sanna om drogerna och stripteasen

Reality-profilen om sitt förflutna: ”Jag ångrar ingenting”.

TV

Skandalavslöjanden haglar över utröstade ”Big brother”-deltagaren ­Sanna Redsäter, 23.

För Klick! berättar hon nu om sitt förflutna som knarkbrottsdömd och om jobbet som strippdansös.

Rodney friade till Sanna efter tolv dagar i huset.

Hösten 2006 greps Göteborgstjejen av polis på en nattklubbstoalett påverkad av kokain och med sex narkotikaklassade tabletter på sig. Domen blev ringa narkotikabrott.

– Det stämmer och känns jättetråkigt. Så gör ingen bra förebild. Självklart skulle jag göra det ogjort om jag kunde. Fast jag ångrar ingenting. Det kan man inte göra, säger hon till Klick!.

Strippade för pengar

Nu har hon lagt drogerna bakom sig, men skulle kunna tänka sig att fortsätta strippa för pengar. Under de senaste två åren har hon från och till dansat lättklätt under aliaset ”Jane”.

– Jag har dansat på privata fester, inte på klubbar. Det är faktiskt ett skitroligt jobb. Ingen stor sak, mer som en plojgrej, säger hon.

Under tiden i huset hann Sanna, efter tolv dagar, förlova sig med en annan deltagare. Och precis som flera andra av årets deltagare vittnat om kände Sanna av en ­stor psykisk press i huset.

Stor press

– Jag fick panik och öppnade en nöddörr. Det var därför jag tvångsnominerades. Pressen är stor därinne, säger hon.

Hur blir det med förlovningen med Rodney Da Silva, 23, nu?

– Det var mest en kul grej. Gifta oss kommer vi inte att göra, säger hon.

FAKTA

om Sanna

Namn: Rosanna ”Sanna” Redsäter. Ålder: 23 år. Bor: Göteborg. Gör efter ”Big Brother”: ”Står vid ett vägsjäl i livet. Kanske ska resa, studera eller jobba med mitt eventbolag.”

Sara Thun