”Familjen först, sen kebaben”

Gurkan Gasi utröstad ur ”Big brother”

Kebab i stora lass.
TV

Ett ögonblick Gurkan Gasi som fick lämna ”Big brother” i går ...

Foto: Foto: MAGNUS SANDBERG
Gurkan Gasis tid i BB-huset är över.

– Jag blev faktiskt fett chockad när jag kom ut och det var så mycket folk, jag var helt borta. Det var läskigt, man får ju chock för fan. Man får se nya ansikten och man bara ”lever människor? lever jag?”.

Du har ju varit en tittarfavorit, vad hände?

– Ingenting! Vad ska hända? Jag åkte ut.

Varför?

– Jag hörde att jag var för gnällig, folk missförstod mig totalt, det var synd för fan. Vad fan ska man göra, det finns ju ändå inget att säga. Är man trött på människor så är man trött, man måste säga vad man vill för fan.

Blir ”Big brother” tråkigare nu?

– Vi hade roligt. Men problemet var de andra som förstörde så att vi inte skulle ha roligt, förstår du? Peter så klart, Martin så klart, förstår du vad jag menar? Det var mest Peter så klart. Du vet, man vaknar på morgon, man är på humör och från ingenstans kommer det en jävla sur gubbe: ”fy fan jag har inte sovit något, fy fan vad tråkigt, hit med en bärs, fy fan vad jobbigt”. Man bara ”håll käften idiot, om du har så tråkigt så gå in och lägg dig då”.

Vad har du saknat mest under tiden i huset?

– Självklart familjen, självklart. Förstår du, familjen, familjen går alltid först kompis och sen kebaben så klart. Min kebab, min kära kebab.

Är det så gott?

– Va fan, kompis driver du med mig!? Kebab är tradition, det är som öl och vin för er svenskar kompis. Det är bara att titta på idioterna där inne, de vill ha öl och vin, öl och vin hela tiden för fan.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Vad jag önskar? Jag önskar att träffa min familj så klart.

FAKTA

Namn: Gurkan Gasi. Ålder: 27. Bor: Västerås. Familj: Fru. Aktuell: Röstades ut från ”Big brother” i TV11.

ARTIKELN HANDLAR OM