Johan om sin rival: Han ljög

Sågar tv-bondens kärleksval – anklagar Elias för att bluffa

Foto: TV 4
I gårdagens ”Bonde söker fru” valde Hanna Johansson till slut Elias – något som upprörde konkurrenten Johan, till höger. ”Det kändes som att hon skulle få det bättre med mig. Elias var lat”, säger han.
TV

Johan blev förkrossad när bonden Hanna slutligen valde Elias.

Nu anklagar han konkurrenten för falskspel.

– Han ljög i tv.

I gårdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” gjorde de medverkande sina kärleksval.

För Johan Andersson, 21, som dejtade bonden Hanna Johansson, 21, svämmande känslorna över.

Framför kamerorna dömde han ut Hannas och konkurrenten Elias Danielssons förhållande.

Och efteråt fortsatte de hårda orden mot paret:

– Det kändes som att hon skulle få det bättre med mig. Elias var en tafatt jävel, han var lat. Hon behöver någon med lite fart i, så vi hade passat bättre ihop. Jag tycker självklart att hon valde fel. Han var ingen kille för henne, han bara satt där tyst hela tiden, säger Johan Andersson och fortsätter:

– Han ljög i tv. Han fick frågan om han kunde tänka sig att flytta upp och svarade ja. Sedan när jag frågade honom sa han ”nej, inte än på ett tag”.

Men Elias Danielsson, 24, förstår inte anklagelserna.

”Dag och natt”

– Det var Hannas val och hennes känslor. Jag tycker att vi passar ihop, vi har lika intressen och jag tyckte det kändes bra ihop. Det där är hans åsikter. Vad gäller att flytta upp så kunde jag absolut tänka mig det när jag var där, säger han.

Hanna Johansson står mittemellan de båda killarna.

– Elias och Johan är som dag och natt. Det är ett jäkligt go’ i Johan, det händer saker, han jobbar mycket och hela den biten. Elias är mer tyst och tillbakadragen. Och visst, jag behöver en kille som det är lite fart i, som kan ryta till.

”Förstår honom”

Hon förklarar vidare:

– Jag vill inte säga något ont om Elias, men jag kan förstå Johans resonemang. Jag behöver en kille med go’ i, och de växer inte på träd.

Hur upplevde du löftena om att Elias skulle flytta upp?

– Jag minns inte ens att han sa det. Det där är ett steg som ligger så långt fram i livet, det var inte aktuellt när vi var där just då.

ARTIKELN HANDLAR OM