Här friar Magnus till Emma

"Jag vet att du inte hade förväntat dig det här..."

Foto: TV 4
Ett klassiskt frieri av Magnus Englund till emma Karlsson. Ja, svarade den blivande bruden med tårar i ögonen.
TV

Han hade låga förväntningar på programmet. Men Magnus Englund blev så kär i Emma Karlsson att han vågade ställa Frågan.

– Ja, svarade hon med tårar i ögonen i ”Bonde söker fru” .

Foto: TV4
En puss blev det också som svar på frieriet.

När programledaren Linda Isacsson besökte bönderna i säsongsavslutningen av ”Bonde söker fru” var det Emma Karlsson som öppnade dörren hos spannmålsbonden Magnus Engslund. Ute i trädgården tar Magnus plötsligt Emma åt sidan och går ner på knä.

– Av alla miljontals stjärnor som finns där uppe i himlen så är du den klarast lysande av dem alla. Jag vet att du inte förväntat dig det här, men det har varit planen ända från början. Emma, vill du gifta dig med mig?

”Som ett lyckorus”

Scenen utspelades i säsongsavslutningen av ”Bonde söker fru” – där en av bönderna verkar få sig en hustru. Emma Karlsson svarade ja på frieriet och tvivlar inte på att Magnus är mannen i hennes liv.

– Det var som ett lyckorus. Som tusen fjärilar som flög runt där i kroppen. Helt plötsligt slog hjärtat jättesnabbt. Sedan stod det still, säger Emma i programmet.

Sprack för de andra

De andra bönderna hade inte samma lycka med förhållandena. Hästbonden Peter Gustafson och hans val, Wille von Sydow, är inte längre ett par men goda vänner. Under nötköttsbonden Per Larssons och Åsa Banérs skottlandsresa kom paret fram till att kärlek inte uppstått och är inte tillsammans. För mjölkbonden Hanna Johansson blev valet en tårfylld historia, och hon är inte längre ihop med Elias Danielsson.