Så mörkade Johan och Elin pusskalaset i ”Bonde söker fru”

Var oroliga för att de andra kvinnorna skulle få reda på kyssen

1 av 4 | Foto: TV
Det började, som i så många andra sagor, oskyldigt med ett glas vin.
TV

Ett laddat möte vid några klippor ledde till ett lättklätt pusskalas.

Men bonden Johan och dejten Elin mörkade de heta detaljerna för de övriga kvinnorna.

– När jag gick tillbaka till bastun tänkte jag "måtte ingen ha sett det här bara", säger Johan Wadborg till Nöjesbladet.

I "Bonde söker fru" i går kväll förvandlades spannmålsbonden Johan Wadborgs, 33, gruppdejt vid en bastu till ett pusskalas med Elin Wetterhäll, 27.

När Johan umgicks med kvinnorna i bastun ville han i stället få ensamtid med Elin på en strand ett stenkast från bastun.

– Vi satt där i badkläder, solen sken och vi hade fått i oss lite vin. Det är klart att det inte var svårt att ge henne en puss på det, säger Johan Wadborg till Nöjesbladet.

Valde att inte berätta

Det var viktigt för både honom och Elin att de övriga inte skulle få reda på hur det hade hettat till mellan dem.

– Bastun var bara tjugo meter därifrån. När jag gick tillbaka dit tänkte jag "måtte ingen ha sett det här bara". Då kan det ju vara så att någon skulle vilja lämna på grund av det eftersom det kunde upplevas att mitt val var klart. De tankarna kan ju komma och det ville man ju inte, säger Johan Wadborg.

Även Elin Wetterhäll valde att inte prata om pussarna.

– Jag kände att det hade blivit jättedumt och konstigt att berätta för de andra tjejerna. Det hade nog påverkat mig och Johan negativt, säger hon.

– Jag vet inte om de misstänkte något. De andra trodde att vi var i väg och pratade, fortsätter Elin.

"Skulle åkt hem"

Jonna Nilsson, som blev en av de fyra som Johan valde att gå vidare med i programmet, förklarar att hon skulle ha tänkt över sin medverkan noga ifall hon hade sett "pusskalaset". Liksom de övriga dejterna fick hon reda på pussarna i samband med gårdagens avsnitt.

– Hade vi sett det där från bastun tror jag att man hade packat sin väska och tänkt "nu är det kört". Jag tror nästan det. De var ute på klipporna och då satt vi och kikade ut och sa: "Åh, de sitter nära varandra. Tänk om det händer något." Men vi tänkte att det inte skulle hända något för att det var så tidigt i programserien, säger Jonna.

ARTIKELN HANDLAR OM