Start för nervdramat

Foto: Lasse Allard, Erika Stenlund
TV

Finalveckan har börjat och nerverna är på helspänn. De båda finalisterna Anna Book och Måns Zelmerlöw skriver dagbok i Aftonbladet fram till ”Let’s dance”-finalen på fredag.

Måns: Vi drack pilsner med domarna

Fredag: Herregud vad nervöst det var! Efteråt gick vi till Grill för pilsner och ”jag-kräver-en-förklaring-snack” med domarna.

Lördag: Maria och jag började repa vid två. Efter 10 koppar kaffe lämnade jag träningen för en musikalaudition. Allt gick utmärkt och förhoppningsvis får jag rollen. På kvällen satt jag bänkad för att se Jessica Andersson gå vidare i Melodifestivalen, men så fel jag hade – trots sparkdräkten. Sen hade jag och Anna en karaokeduell som hon vann överlägset. Med tanke på att hon verkade känna halva publiken accepterades förlusten.

Söndag: Maria och jag har varvat ned på Hasseludden. Vi diskuterade hur vi ska kamma hem vinsten på fredag men kom inte på något. Nu ska jag jobba med hemsidan och sova lite. Vi ses!

Anna: Lilla jag vann duellen mot Måns

Fredag: Semifinalen var fantastisk. Jag är nöjd med min prestation. Efter inspelningen gick vi till Grill där Melker fixat kalasfint.

Lördag: Gick upp tidigt och storhandlade. Åkte till Frihamnen och dansade i fem timmar. Vi gick igenom paso doblen och tangon, båda kändes bra. Åt med familjen, duschade och mötte upp filmteamet och Måns. Vi hade sångduell. Jag sjöng ”River deep” och han sjöng en discodänga och sedan fick publiken bestämma. Man kan säga att lilla Anna vann ganska överlägset, ha ha.

Söndag: Uppe åtta. Fixade i hemmet med Roberto. Dansade i tre timmar. Vi började planera vårt fria nummer. Det känns kul, det är mycket Anna. Efter det åkte jag och Roberto till svärmor. Nu har vi övat igen. Jag ska äta kinamat och sova.