Rivstart på finalveckan

Måns och Annas dagböcker inför finalen av "Let's dance"

Foto: Erika Stenlund
TV

Anna Book drabbades av tandvärk och fick dra ut en tand. Måns Zelmerlöv väcktes av en skrikande dam och sökte jobb. Måndagen var minst sagt dramatisk för de båda Let’s dance-finalisterna!

Måns

Jag vaknade klockan 10 av att en äldre dam stod och gormade ute på gatan. Tydligen hade mannen i bilen framför råkat backa in i hennes bil och nu försökte han skylla ifrån sig. Funderade på om jag skulle ingripa men konflikträdd som jag är så avstod jag. Efter en kalldusch begav jag mig till en programledarcasting för ett kommande program. Det gick alldeles utmärkt och var en positiv upplevelse men jag vet inte om det är det jag vill göra efter Let’s dance. Vidare till indisk lunch med Viktor Åkerblom-Nilsson. Sen till SVT-huset för en intervju. Sen repade vi en timme innan vi skulle i väg på förhandsvisningen av Hopkins nya film ”Citronträd och motorolja”. Nu är jag hemma och har ätit en formidabel middag bestående av Pringles och Toffifee. I morgon blir det repa för hela slanten!

Anna

Jag var uppe vid klockan 08 och sen åkte jag på en fotografering.Vi tog lite nya pressbilder. Och sen fick jag akut tandvärk så jag fick åka till tandläkaren och dra ut en visdomstand.

En timme efter att tanden var ute så kändes det bättre. Nu är jag helt återställd.

Sen har jag varit i väg och shoppat lite kläder för första gången på länge. Det var nödvändigt. Och sen var jag på TV 4 och spelade in ”Time out”. Vi fick ta om avslutet när man tackar varandra fyra gånger och Robert Gustafsson var nog ganska nöjd för han fick en puss på munnen av mig. Och eftersom de ville ha samma avslut så fick han fyra pussar!

Sen åkte jag hem och hade en stillsam kväll för en gångs skull.

Jag ska lägga mig tidigt för det blir en hård dag i morgon!

ARTIKELN HANDLAR OM