Stiligt stajlat, Uffe

Kortklippt frisyr och nysprejad solbränna ska ge revansch

1 av 3
TV

Ulf Larsson, 51, är tillbaka. Med en ny stil. 55 kilo lättare, solbränd, nyklippt och med en helt ny garderob. Och ett stärkt självförtroende.

– Let’s dance är en nystart i livet för mig, säger han.

I fredags fick Ulf Larsson och danspartnern Christina Samuelsson lägst betyg av juryn. Efter programmet haglade kritiken från tittarna. Men inte för dansprestationen, utan för t-shirten, hans dåliga hållning, och något udda frisyr.

– Nu jävlar ska vi visa dem. Fuck you, tänkte jag. Gillar ni inte min frisyr? Då fixar vi det, säger Ulf Larsson och skrattar.

Ett frisörbesök bokades in, och en soldusch.

Det kan bli tupé

– Det var som en biltvätt för människor. Man fick stå i olika ställningar och positioner, säger Ulf och illusterar med armar och ben hur det gick till.

Hans nya smalare utseende ställer fortfarande till problem för honom. Men självförtroendet växer.

– Jag är en fantomtjockis. Som när man blir av med en kroppsdel men ändå känner att man har den kvar. I fredags var det första gången jag rörde mig inför folk på många år.

Och Ulf Larsson utlovar fler styling- och hårchocker i programmet. Om paret inte blir utröstat.

– Det blir minst en till! Kanske dyker jag upp med en tupé? Man vet aldrig, säger Ulf Larsson och ler. Sen blir han åter allvarlig.

– Den stora lyckan är att få tillhöra ett gäng igen, säger han och sparkar med foten.

Han sneglar hungrigt på dansgolvet. Danslektionerna hägrar.

FAKTA

Namn: Ulf Sigfrid Larsson. Ålder: 51 år. Yrke: Skådespelare. Familj: Nyförlovad med Lillemor Torsslow. Bor: Norrmalm. Stockholm. Inkomst: 2 240 kronor (inkomståret 2006). Aktuell: I Let´s Dance på TV4.