De är favoriter i kväll

Tätt i toppstriden

TV

En violinist, en speedwayförare och en grisbonde. Det är favoriterna till kvällens upplaga av Let's Dance - om aftonbladet.se:s läsare får välja.

Kommer Karl Petter Bergvall stuffa som en gud i kväll? Hur högt kan Björn Törnblom kasta Susan Lanefelt egentligen? Och vem åker ut egentligen? Frågorna är många inför kvällens Let's Dance.

Favoriter bland läsarna

När aftonbladet.se:s läsare själv får välja så är det Linda Lampenius, Tony Rickardsson och Karl Petter Bergvall som toppar listan över de mest populära deltagarna i kväll. När nästan 45 000 personer har röstat så leder Tony Rickardsson över de andra två med sina drygt 24 procent. Både Linda Lampenius och Karl Petter Bergvall har över 22 procent av rösterna var. Vem som blir favoriten när alla paren har dansat klart återstår att se.

... och bland juryn

Trion går hem hos Let's Dance-juryn också. Alla tre har varit med och slagits om topp-poängen i tidigare program. Men Lampenius framgång är inte hållbar, tror juryns ordförande Tony Irving.

– Jag är imponerad av hennes vilja att dansa, men inte överimponerad av dansen. Jag ser det som så att hon bara kan gå neråt. De är ganska enkelt att vara i topp nu, men betydligt svårare i program sex, sju och åtta, säger han.