Niclas Wahlgren fick lämna "Let’s dance"

Wahlgren: Det bästa har varit Laila

Foto: TV4
TV

– The time is over, sa Tony Irving till Elisabet Höglund efter hennes slowfox.

Men när tv-tittarnas röster hade räknats, var det inte Elisabet, utan Niclas Wahlgren som fick lämna kvällens ”Let’s dance”.

Efter förra veckans höjdarpoäng, blev kritiken i kväll lite hårdare mot Niclas Wahlgren och hans danspartner Jeanette Carlsson.

– Glöm Rolls Roycen, du dansar som en skrotbil, sa Tony Irving och fick medhåll av de andra jurymedlemmarna som saknade liv ”under ytan” på dansparets karaktärer.

– För fortsatt deltagande, måste du få koll på standarddanserna, sa Dermot Clemenger.

”Någon måste åka”

Men det behöver Niclas Wahlgren inte oroa sig över nu. Efter att ha stått på scenen mot Elisabet Höglund, fick han i kväll lämna ”Let’s dance”.

– Jag är inte ledsen alls. Det är hugget som stucket och någon måste åka, sa artisten och menade att han gått längre än vad han trott från början.

– Det har varit jättekul. Jag har lärt känna så många nya människor, tillade Wahlgren efteråt till aftonbladet.se:s reporter.

Laila det bästa

– Vad är det bästa som hänt under denna tid? undrade programledaren David Hellenius och fick, efter förra veckans omtalade skämtande, förmodligen precis det svar han hade önskat av Niclas Wahlgren:

– Laila.