Elisabet: Det har varit en tuff period

I kväll fick hon lämna ”Let's dance”

TV

Hon var aldrig någon favorit hos juryn, men älskades av tv-tittarna. I kväll fick Elisabet Höglund dansa hem och nöja sig med en fjärdeplats i ”Let’s dance”.

Kvällens favorit blev Magnus Samuelsson som efter sin buggshow, plockade hem en fullpoängare både hos juryn och hos sin fru i publiken.

Elisabet Höglund har legat risigt till under flera veckor, men ändå hållit sig kvar. I kväll tog sagan ett slut då hon röstades ut. Men journalisten var inte besviken med sin fjärdeplats:

– Jag är jättenöjd. Vi har blivit fyra i ”Let’s dance” och det var långt mer än vad jag någonsin hade tänkt. Normalt står man ju och gråter här, men det gör inte jag i dag.

”Hård och tuff period”

Elisabet Höglund tillade även att det har varit en hård och tuff period och att det än så länge är svårt att se det positiva:

– Jag vill låta några veckor gå innan jag verkligen kan känna efter vad jag tycker om det här. Då tror jag det kommer att kännas fantastiskt.

Magnus Samuelsson favoriten...

Favoriten i kväll var Magnus Samuelsson, som fick 40 poäng för sin bugg och sedan 33 poäng för sin salsa.

– Jag ska be att få bli medlem i Tony Irvings beundrarklubb. För er som inte vet är det alltså beundran från midjan och neråt, sa Maria Öhrman imponerat efter Magnus Samuelssons salsasvängande höftrörelser.

... Även bland läsarna

Även aftonbladet.se:s läsare höll Magnus Samuelsson som favorit. När över 11 000 personer hade röstat ledde världens starkaste man omröstningen med hela 57,6 procent.