”Det blir ett stort bröllop”

Utslagne Morgan Alling åkte hem direkt för att fria: Jag ska bjuda alla våra vänner

1 av 2 | Foto: Foto: JIMMY WIXTRÖM
Morgan Alling hade bestämt sig redan i början av ”Let’s dance”. När han åkte ut skulle han fria till sin Anna-Maria Dahl. Men han vet inte än säk-ert var bröllopet ska äga rum. ”Kanske på en äng någonstans”, säger Alling.
TV

Morgan Alling, 40, hade

sin hemliga plan klar redan i starten av ”Let’s dance”.

När han åkte ut skulle han direkt hem och fria till sin Anna-Maria.

– Jag har burit på en hemlighet hela vägen,

hade jag gått till final hade jag friat till henne i livesändning. Nu blev det i alla fall nästan så, sa Morgan efter sändningen.

Det blev en sista dans i går kväll för en av de stora favoriterna i årets säsong av ”Let’s dance”.

Men när kamerorna hade slocknat så var Morgan Alling – trots sin besvikelse –glad över att äntligen få avslöja den hemlighet han burit på sedan början av programserien för kärleken Anna-Maria Dahl.

– Jag ska hem och fria till henne direkt, hon vet inget än, om hon inte får reda på det här nu, säger Morgan till Nöjesbladet.

Har en son ihop

Efter en turbulent uppväxt där Morgan slussades mellan fosterhem och jourfamiljen under sina första åtta år värderar nu Morgan familjen över allt annat.

Morgan och Anna-Maria blev ett par för snart fyra år sedan – och sonen Wille föddes för nio månader sedan.

– Utan henne hade jag inte tagit mig så här långt i programmet. Mitt dåliga samvete har varit för jävligt eftersom jag inte kunnat vara hemma mer. Men jag ska ta igen det nu, under maj kommer jag att jobba lite men då ska familjen vara med mig.

När gifter ni er?

– Jag ska fixa bröllop till i början av oktober. I september har jag premiär på ”Hairspray”, så efter det får det bli, säger Morgan.

”Varit skitsnack”

Han vet ännu inte var han vill att bröllopet ska äga rum – men klart är att det kommer att bli ett stort kalas.

– Kanske på en äng någonstans. Men det blir nog

väldigt stort. Jag ska bjuda alla våra vänner och kanske hela Sverige som röstat på mig?

Varför blev det ni som åkte ut i dag?

– Vi blev bra för tidigt och blev favoriter för fort tror jag. Sedan har det varit skitsnack om mig under den senaste tiden också, viss media har blåst upp bråk som inte finns. Det kan ha gjort att saker svängde. Men jag är inte ledsen, besviken är jag men äntligen får jag berätta för Anna, avslutar Morgan Alling.