– Får se om jag kommer

Uppbrottet hotar Frank Anderssons medverkan i ’Let’s dance’

Förhållandet är över Bara dagar innan ”Let’s dance”-premiären har Frank Andersson separerat från sin sambo Jeanette Kindblom. ”Det är tråkigt. Hjärtat finns kvar där, men vi kan inte leva ihop. Man kan säga så här; nu är jag singel, så let’s dance”, säger han.
TV

Frank Anderssons har separerat från sin sambo.

Nu är hans medverkan i ”Let’s dance” i TV4 hotad.

– Jag får se om jag dyker upp på fredag, säger han.

Frank Andersson, 54, har missat flera av träningarna tillsammans med dansaren Charlotte Sinclair inför premiären av ”Let’s dance” på fredag i TV4.

’Svårt att koppla bort’

Anledningen är att han brutit upp från sin sambo Jeanette Kindblom, 39, som han har en dotter på två år tillsammans med.

– Jag fick ett avbräck på tre dagar. Men Charlotte och jag var så långt fram ändå, så det är mest lite finlir kvar. Men det är klart att det är svårt att koppla bort, säger Frank Andersson.

Nu vet han inte om han orkar tävla i ”Let’s dance”.

– Jag och Charlotte ska träna fram till fredag och sen får man väl se om man dyker upp, säger han.

Ständiga fajter

Känner du så?

– Ja, lite rampfeber har man ju, men jag har lovat både Anders Bagge och Björn Ranelid att jag inte viker ner mig. Det är trevliga bekantskaper.

Förhållandet med Jeanette Kindblom menar han är helt över.

– Jag tycker det är synd, jag tycker inte illa om henne, men ser ingen framtid med oss, det blir bara ständiga fajter och inga kompromisser. Det är tråkigt. Hjärtat finns kvar där, men vi kan inte leva ihop. Man kan säga så här; nu är jag singel, så let’s dance, säger han.

När Nöjesbladet når Jeanette Kindblom är hon fårordig.

– Det stämmer inte, jag har inga kommentarer om det, säger hon.

Nöjesbladet har försökt nå Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent, för ”Let’s dance”.

ARTIKELN HANDLAR OM