Mollys kysskalas

”Det är klart man fattar tycke för varandra”

1 av 3 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Let’s kiss Molly Nutley och Calle Sterner är förtegna om sin kärlek, men bilden talar sitt tydliga språk.
TV

De kan inte hålla tillbaka sin lycka.

Molly Nutley och Calle Sterner ger varandra två känsloladdade kyssar direkt efter ”Let’s dance”-sändningen.

– Det är klart att man fattar tycke för varandra, säger Molly Nutley.

Kärleksryktena har funnits länge.

Men efter fredagens direktsändning av ”Let’s dance” visar Molly Nutley, 17, och danspartnern Calle Sterner, 22, sin romans öppet. Framför Nöjesbladets kamera kysser de varandra två gånger – och det är inte första gången dansparet utforskar sina känslor vidare.

– Vi har hånglat men ja, där tog det stopp antar jag, säger Molly och skrattar.

Tidigare har Molly berättat för Nöjesbladet att Calle är ”en av de finaste och skönaste människorna hon träffat i sitt liv”. Men att känslorna skulle växa sig ännu starkare har inte varit helt givet för dansparet.

– Jag hade inte förväntat mig det här. Men han är kille, jag är tjej, vi är båda singlar och så hormonerna... det blev liksom självklart, säger Molly Nutley.

”Kolla på henne”

Calle Sterner håller med:

– Det är inget som man tänker på innan, men man tränar väldigt intensivt, har roligt och ja, kolla på henne, säger han.

Dansparet har kommit väldigt nära varandra under ”Let’s dance”-tiden och kysste varandra första gången på en efterfest för två veckor sedan. Efter det har det blivit fler.

– Det är klart att man fattar tycke för varandra. Jag tyckte han var jävligt snygg i början och det tycker jag fortfarande, säger Molly Nutley.

Fnissade bort frågor

Även under fredagens direktsändning fick de berätta om sina känslor. Men på frågan om det är ett par så kunde de inte svara utan fnissade bara. Även nu är de kluvna i frågan om de har ett förhållande.

– Vi är inte ett par och vi är inte kära. Men vi tycker om varandra, säger Molly.

Och fortsätter:

– Vi är väldigt lika varandra och det tror jag är någonting bra. Mellan oss ”bara är det”. Calle är glad, go och mysig, säger hon.

”Tränar stenhårt”

Framtiden är någonting som de lämnar öppet, men Molly har sedan tidigare berättat att ålderskillnaden inte är något problem.

– Jadu, man kan inte se in i framtiden riktigt. Men just nu håller vi på med ”Let’s dance” och tränar hårt för det, säger Calle Sterner.

ARTIKELN HANDLAR OM