Jenny Strömstedt åkte ur Let’s dance

TV4-profilen ute ur tävlingen: ”Älskling, nu myser vi!”

1 av 12
TV

Slutdansat.

Jenny Strömstedt fick lämna veckans ”Let's dance” – efter en inlevelsefull burlesque-show.

Men hon är besviken på juryns låga poäng. 

– Jag tycker vi gjorde en jättebra quickstep, säger hon.

Det blev en storslagen sista show för Jenny Strömstedt i veckans ”Let's dance”. Efter att ha hängt löst i veckor tvingades hon till slut lämna TV4:s dansprogram. Hon fälldes av juryns låga poäng på hennes och danspartnern Stefano Ordadeis quickstep - ett framträdande hon själv var nöjd med och som juryn från början hyllade.

– Otroligt, du lyckas kontrollera allt, burlesque-mamman har utvecklats till en sofistikerad version. Du var skitbra ikväll, sa Tony Irving i programmet.

Men veckans två danser blev TV4-profilens sista. Hon tvingades åka hem efter kvällens resultatshow.

– Jag tyckte juryn var lite snåla med poäng faktiskt. Jag tycker vi gjorde en jättebra quickstep. Vi gick till botten med flaggan i topp helt enkelt, säger hon.

”En jävla utmaning”

Överlag är Jenny Strömstedt trots allt stolt över sin placering i programmet.

– Det är tråkigt att åka ut såklart, men jag är verkligen så glad att jag kom såhär långt. Och det var kul att sätta den där sista dansen, det var en jävla utmaning.

Under träningsperioden har Jenny drabbats av både ett sprucket revben och en skadad axel. Nu lägger hon dansskorna på hyllan och hoppas på lite påskledighet med familjen.

– Jag ska åka ut på landet, och bara äta god mat och vila, säger hon. 

I sändning passade hon också på att sända en speciell hälsning till maken Niklas Strömstedt.

– Älskling, jag tar med mig korsetten! Han ska vara med i ”Så mycket bättre” nu så det blir jag som tar över markservicen.

Serneholt hängde löst

Marie Serneholt var den som hängde löst och riskerade att åka hem. Hon har tidigare tokhyllats av juryn för sina danskunskaper, men fick i fredagens program för första gången en del kritik.

– Jag ser det som feedback, och jag tar till mig det. Jag tycker bara det är skönt, de vet ju vad de snackar om. Vi får jobba på det till nästa vecka, säger hon.

Viktigast och skojigast i nöjesvärlden – följ Nöjesbladet på Facebook

Så var hela danskvällen – minut för minut: Alla snackisar