Chockas av bilderna på sig själv: ”Jag ser härjad ut”

Sjukdomarna avlöste varandra - ”Paradise hotel” blev en mardröm för Malin Gramer

1 av 8 | Foto: JOHNNY WOHLIN/TV3
MALIN 15 APRIL 2015 Dagen innan inspelningarna av årets "Paradise Hotel" började hade hon redan närmare 40 graders feber, men på bilderna ser hon fortfarande frisk och kry ut: ”På de där pressbilderna har jag nästan 40 graders feber och bihåleinflammation” säger hon.
TV

Sjukdomarna avlöste varandra under ”Paradise hotel”-inspelningen.

När Malin Gramer ser bilder på sig själv efter inspelningen blir hon chockad.

– Jag ser härjad ut, stackars människa, säger programledaren.

Det låter som drömjobbet. Två månader som programledare i ett soligt lyxparadis i Mexiko.

Men för Malin Gramer, 36, blev det snarare en mardröm.

Sjukdomarna löste av varandra och tärde hårt på henne. TV3-profilen reagerar själv på bilder tagna efter hemkomsten.

– Gud, jag visste inte att jag var så smal. Där hade jag ju börjat kunna äta igen och tänkte på mig själv som att jag mådde bra. Men jag ser härjad ut, stackars människa, säger hon.

40 graders feber

Sjukdomarna började redan när hon anlände till inspelningen i Mexiko.

– På de där pressbilderna har jag nästan 40 graders feber och bihåleinflammation, jag tycker att det syns på mina ögon, säger hon.

Bihåleinflammationen flankerades av en halsfluss som hon drogs med i över en vecka innan hon tillslut gick till läkaren och fick penicillin mot båda sjukdomarna.

Hon hade knappt hunnit bli frisk innan nästa bakslag kom, salmonella.

– Det var fan överjävligt, med magkramper så att det kändes som en riktigt svår ångest, jag vet inte hur jag ska förklara det bättre. Alltså, missförstå mig inte, ”Paradise hotel” är världens roligaste jobb, jag kommer inte tveka att åka ner igen, men i år var jag typ sjuk nästan hela tiden under inspelningarna, säger Malin Gramer.

Rasade i vikt

Med salmonellan tappade hon matlusten och kilona började rasa. Det blev inte bättre av att hon därefter drabbades av en magparasit.

– Ett riktigt magotyg som gjorde att jag inte kunde behålla maten. Och det var i slutet med finalen när man skulle vara extra snygg och jobbade från tidig morgon till sent sent på kvällen.

TV3:s moderbolag MTG höll sin höstpresentation veckan efter att Malin Gramer kom hem från Mexiko. Nu skrattar hon åt bilder från eventet.

– Man ser på armarna och i ansiktet. Jag vet inte hur mycket jag hade gått ner där. Men nu mår jag bra igen. Nu äter jag efterrätter som aldrig förr, säger hon med ett skratt.

FAKTA

Malin Gramer

Namn: Malin Veronica Gramer.

Ålder: 37 år.

Yrke: Programledare och skådespelare.

Familj: Pojkvännen, musikproducenten Carl Falk, 35, sonen Charlie, 6.

Bakgrund: Programledare för ”Lattjo lajban” i TV4, ring-och-vinn-programmet ”Lyckochansen” i TV3 och ”Fråga Olle-dokumentären” i Kanal 5. Därefter värvades hon åter till TV3 där hon tagit över ”Paradise hotel” och även var med och programledde ”Talang 2015”.

Aktuell: Nominerad till Kristallen för bästa kvinnliga programledare. Återvänder som programledare för ”Paradise hotel” när programmet har säsongspremiär på TV3 på måndag den 31 augusti.