”Jag blev fruktansvärt besviken”

Liliana Palm röstades ut i ö-rådet

TV

Lag Agwe torskade ännu en "Robinson"-tävling.

Facit - en tripp till ö-rådet.

Det blev slutet för Liliana Palm, 58.

Foto: FREDRIK STREIFFERT
Liliana Palm röstades ut i ö-rådet.

Lag Agwe må vara utan eld, men stämningen är ändå överlägset mycket bättre än i lag Brise, där framför allt Annika Holtz, 28, och Veronica Lundman, 31, var trötta och hade svårt att hålla humöret uppe.

Inte ens Hans Brettschinders, 43, och Mikko Natris, 35, seger i pristävlingen – vilket gjorde Brise en säck bönor och en hängmatta rikare – verkade peppa tjejerna speciellt mycket.

”Han var skadeglad”

När det sedan var dags att tillaga bönorna uppstod direkt en konflikt mellan "hurtbullen" Johan Häggblom, 50 och "surpuppan" Annika Holtz, 28.

– Jag var helt slut fysiskt vilket förvandlade mig till en argbigga. Det hjälpte inte att jag och Johan verkligen inte kom överens, säger Annika.

Vid ett tillfälle ser man hur Johan sitter och sjunger samtidigt som han rör om i böngrytan. Killen är på toppenhumör medan Annika ser klart sliten ut.

– Det kändes som att han var skadeglad och skröt över att han mådde så bra framför mig som var väldigt svag, säger hon i dag.

I "Robinson Karibien" har flera killar haft en rejäl magkagge och hittills är det de med ett fettlager som verkar klara sig bäst.

Samtidigt lider de med mycket muskler mest av hungern.

– Mats Thelin, hade absolut jobbigast men han klagade minst, säger programledaren Paulo Roberto.

Till slut fick lyckades i alla fall lag Agwe förhandla till sig en fackla eld av lag Brise. Priset för bytet - deras kokkärl och en kniv.

– Jag insåg att vi hade tillgångar som de behövde, säger Sofia Sunnebo, 26.

Fick blackout

Efter en stentuff "Robinson"-tävling fick Agwe återvända till örådet för fjärde veckan i rad. Där röstades Liliana Palm hem.

Efteråt fick Liliana frågan av Paulo Roberto om hon ville säg något till sina lagkamrater men svaret var ett iskallt "nej".

– Jag fick blackout och var helt borta. Jag blev så fruktansvärt besviken på mina lagkamrater över att få åka hem, säger hon i dag.