Knäckt – av ”Robinson”

Misha Benes sjukskriven: TV 4 hänger ut mig som ett mongo

1 av 3 | Foto: Stefan Nilsson, TV 4
”Det rann över” Misha Benes sjukskrev sig i en vecka efter att ha sett hur hårt TV 4 klippte henne i ”Robinson”. ”Bara mina taskiga kommentarer har lyfts upp”, säger hon. I programmet bråkar hon och Margareta Kingham, men de är vänner i dag.
TV

Hon har blivit framställd som ”skitsnackaren” i ”Robinson”.

Misha Benes, 37, har fått sjukskriva sig efter TV4:s hårda klippning.

– De hänger ut mig som ett mongo, jag kände att jag inte orkade mer, säger hon.

På TV4:s hemsida har hon blivit hånad och utskrattad för sin medverkan i ”Robinson”.

– Hon tillför ingenting, förstår inte varför hon blev uttagen, skriver signaturen ”Molly”.

– Hon är allmänt negativ och bara klankar på de andra. Gör nåt själv och sluta gnälla!, skriver ”+50”.

”Väldigt ledsen”

Misha Benes känner inte alls igen sig i TV4:s klippning.

– Jag hade sett fram emot att se programmet och blev väldigt ledsen att det blev så här. Jag har aldrig slickat någons röv, men det är bara mina taskiga kommentarer som lyfts upp, säger hon.

För några veckor sedan rann känslorna över och Misha sjukskrev sig från sitt jobb i en vecka.

– Det hade samlats så mycket inom mig. Det rann över och exploderade. TV4 hängde ut mig som ett mongo, då blev jag ledsen och orkade inte mer, säger hon.

Hon har kontaktat andra deltagare och bett om ursäkt för saker hon sagt i programmet. En av dem är Margareta Kingham, 37.

– Jag och Misha är jättebra vänner i dag. Hon blev orättvist behandlad i klippningen och har varit riktigt nere i botten för det. Hon är jättego, men har ett burdust sätt. Säger hon ”fuck you” betyder det inte så mycket för henne, säger Margareta.

”Har ett hjärta”

Misha Benes mår bra igen och vill inte att folk ska tycka synd om henne. Hon vill bara visa vem hon är: ”En helt vanlig människa med ett hjärta.”

Martin Nygren, exekutiv producent, tycker inte att Misha är felvinklad.

– Hon har ett rakt och tydligt språk som kanske sticker ut jämfört med de andra. Men jag tycker inte att hon framställs ofördelaktigt, säger Nygren.

Han säger att deltagarna avråds att läsa kommentarer om sig själva på forum och att psykologhjälp kan erbjudas även efter programmet.

ARTIKELN HANDLAR OM