Häxan i ”Så mycket bättre” om mötet med Magnus Carlson

Artisten förvirrad efter besöket: ”Han var så söt”

1 av 5 | Foto: TV4
Magnus Carlson blir förvirrad av besöket hos häxan Jolanda den tredje i ”Så mycket bättre”.
TV

I fjärde avsnittet av ”Så mycket bättre” möter vi häxan Jolanda den tredje.

Något som skapar stor förvirring hos Magnus Carlson.

– Det var rätt kul att han blev så drabbad, att man lyckades få någon så utanför sin trygghetszon, säger Jolanda.

Little Jinder, 28, valde att flyga in en häxa till hennes aktivitet på Gotland under ”Så mycket bättre”. Spåkvinnan Jolanda den tredje, eller Rosie Björkman som hon heter egentligen, besökte artisterna under inspelningen för att läsa av dem.

– Problemet med att spå kända människor är att se någonting som man inte redan vet för det är många intervjuer gjorda med de här människorna. Så det var den största utmaningen, att se någonting som inte alla visste, säger hon.

”Ingen vanlig reaktion”

Aktiviteten togs emot med blandade reaktioner och speciellt Magnus Carlson hade svårt att dölja sin förvirring efter seansen.

– Det är ingen vanlig reaktion, att man blir så förvirrad. Men jag hoppas att jag öppnade upp lite idéer i huvudet på honom, det är min ambition. Så när det fick landa lite i honom så hoppas jag att han förstod vad jag menade, säger Rosie Björkman.

Efter Magnus besök hos Jolanda pratade han igenom seansen med de övriga deltagarna, som svarade med att skratta.

– Magnus var så söt. Jag tror ju inte på trolldom och spåtanter men tycker det är väldigt intressant att folk tycker att de är häxor. Men Magnus fattade ingenting. Han tog det kanske lite väl seriöst. Haha, säger Little Jinder.

Har spått många kändisar

Trots att Jolanda kände en viss prestationsångest när kamerorna skulle filma hela upplevelsen för artisterna så kände hon att hon fick en fin kontakt med många av dem.

Danny och jag kom bra överens, han ringde sedan och frågade om ett par kort som hade legat där som han inte hade velat fråga om i tv. Så vi kom nära varandra, säger hon.

Rosie ”kom ut” som häxa redan 1988 och har jobbat som spåkvinna sedan dess. Under åren har flertalet kändisar kommit till henne, bland annat Göran Persson, kungafamiljen och Bianca Ingrosso, men det är ingenting som hon tänker på.

– Jag har ju jobbat så oerhört länge i den här branschen och alla är människor. Jag behandlar alla min kunder som VIP-kunder. Jag gör ingen skillnad på folk och fä.